Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我都覺
上網話d角色用完即棄
但炒哂班人又唔夠實力打落去
我比盜賊攻城,打到我自己投降算
暫時玩哂第2年都覺得幾好
不過隻game優點同缺點都好明顯
見佢steam本身冇中文,要自己搵漢化?
有冇人本身轉咗區 今日比steam reset返去香港
玩到後面你先代入感強 到時你就明
咩區
有冇巴打知道仲有冇隻狼21:9 patch用得...
我上網搵過一段時間都無...
有個download到又用唔到
裝D 囡囡mod
今日已經爆埋 玩咗完美結局
隻game真係好正
遊行個度
rose kara嗰條線都好感人
見證到人性嘅光耀
同埋覺得luther好偉大
佢呢個角色都好吸引到我
原來買左collection 包埋wotc
淨係玩左base game 自膠
divinity 2 已買
想問下以故事內容同自由度嚟講,kingdom come: deliverance同divinity: original sin 2邊個會吸引d?
dead space 3 個dlc有無必要買
諗緊買佢個pack定3集分開買
除非你購物車轉香港區再入錢/買GAME
唔係應該唔會自動轉
仲要冇紅信

KEYLOL果邊有人講緊
了解緊情況
應該V社裝左新反跨區系統
順便講埋
新政策3個月只可以轉1次區
今次特賣我諗你要乖乖留係香港
武漢肺炎肆虐
就唔好去旅行啦
係 我都係睇定啲先 頭先開steam見到錢包變咗hkd打咗個突跟住上網睇 原來好多鬼佬今朝已經reset咗
Kingdom come,當佢中世紀GTA,做乜都得不過有後果
如果夠錢建議兩款都買,因為兩個啲對白劇情都幾好笑。
Total war warhammer2
當年一買就上咗癮
想搵d類似 loop hero / poly bridge 既game
休休閒閒玩 唔係幾洗咩畫質 有冇咩好建議
次次見到poly bridge 我唔知點解會聯想到哩隻
https://store.steampowered.com/app/346010/Besiege/
提漏左 呢隻我都有玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞