【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
除非當ak係外人, 當自己真係單飛左出黎唔再係Mirror隊友啫
唔係既話我唔覺因為兼顧隊友感受而唔開心有咩問題
只會更加突顯大家真係隊友, 唔係冇關係既個人與外人

唔通因為冇獎擺而唔開心都係原罪?
師兄你走先啦 呢度我頂住
AK啲fans唔接受任何criticism㗎
中學d大佬大家姐同黑社會大佬叫唔叫人緣好
佢哋bromance個list越來越長了
因為Stanley拍劇發展得幾好
Tiger又唔心急
所以冇乜感受? 訪問度Tiger直頭話個camp唔係有咩得著, 係得到好好嘅回憶
嘩你黑面咁十惡不赦!
做明星係唔可以有情緒,任何時候都要笑!
「某位成員個channel都係得自己多」
咁都有得單打
Tiger畢竟仲好後生同埋覺得佢對自己未來應該都幾有諗法
第一張
AK既存在對呢位巴打來講就係原罪
到底啲人現實中係咪未黑過frd面/串過frd (不論係好熟定普通朋友) 定真係黑過面就互不往還
的確ak可以做好啲 但真係咁大件事到要binc咁耐咩
牙撈可唔可以唔好咁突擊
開頭麻麻地ak
覺得佢好mk 又成日黑面
但睇返造星 覺得佢係香港少有既自信+aggressive型男仔
造星2果陣 人地問佢點解行出黎咁有氣勢
佢話 好簡單架咋 我都係一直諗住自己係最掂果個 就有呢個效果

自信既男人真係特別charm同埋好突出

錯就要屌㗎啦 唔屌得就係loser
Recap

Cr鏡po
其實一隊入面一定要有呢d人,個個恭恭敬敬咁無野好睇啦
其實唔係唔接受任何criticism,我都認同佢性格係要改先可以係個圈行得更遠
咁但係佢有冇改我地外人冇資格評論,因為我地冇同佢相處過
同埋我唔明你一直咬住唔放話佢行為有傷害性,但自己做嘅野一樣有
做人可唔可以唔好咁嚴以律人寬以待己啊你?

呢個都好正
咪單單打打
人要為做過嘅事負責
客觀事實嘅從來唔會否認
你哋要瘋狂Binc都控制唔到
但如果戴有色眼鏡誇大扭曲佢嘅言行
做Fans嘅反駁都好正常

AK有唔成熟嘅時候
而佢都得到教訓
最後希望有日佢嘅表現能令你改觀
自己個channel得自己就叫人緣唔好
咁,希望佢狙擊完之後可以開心d 啦
我覺得呢個post嘅生粉嚟講
你嘅eq同思路都係最清晰

無錯 佢經過呢個camp都覺醒咗
自己副隊長嘅義務
期待佢可以用行動令人刮目相看
其實邊度有更多Mirror hehe moments睇? (喂)
如果有timeline同文字解釋就好啦
點組合都得
歡迎入鏡po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞