【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
出咩story?
move on了 唔好問啦
影響人感情
Jer同AL有獎好正路
叱咤點計播放率好公開
年尾計已經知AK冇獎
咁AK唱歌依家真係麻麻
見有人叫佢走音蝸牛
真係有實力咪練下俾人睇
咁AL唱歌比起啱啱出道都真係進步咗好多嘅
聽返佢live唱神隊友同角落生物
同啱啱出道唱一秒間個唱腔已經唔同晒
好多樂評人都咁講
無可否認佢真係有進步喎

咪講咗話佢慢歌係有進步空間
幾時有唔接受意見?

同埋提提你最好唔好捧一踩一啦
咁同引戰分化冇分別
我唔覺得ak唱歌好過al,反而睇見你有心拖al落水,明明講緊jer ak,無啦啦講埋al要踩埋佢
Edan而家個髮型唔係好得
唔緊要架,你老闆都係咁啫,提提你

留意返
講「AL都冇再POST啦, 改善左啦」嘅人
同「繼續瘋狂追擊AK既舊聞」嘅人
都唔係同一堆人

咪spin到維護AL嘅人就係狂屌AK嘅人
演唱會咪有成果畀人睇到囉
黑之呼吸同紅蓮華live冇問題喎
唔知andy嗰陣有冇叫啲肉棒堂互搞
然後自己喺隔離"參觀"
條友根本就唔鍾意AL
乘機搵野攻擊佢
又老屈神徒
屌佢老味好撚陰濕
棒棒堂收皮正正就係個經理人有份造成
鐘意出鏡仲喺節目做埋評判
然後又同唱片公司協調唔到,
冇啦啦個節目做得好哋哋又安排佢哋畢業,之後收視變差又call返佢哋返嚟救亡
偏心某啲個成員,令有啲成員冇嘢做仲要放無薪假
造成矛盾之後就諗住拉隊走人另起爐灶
結果拆做兩隊嘢之後聲勢開始回落
你公司有冇去retreat
咪又係大家坐埋一齊玩幾個癈game, 九叫下
梁祖堯呢d真係戲劇治療
Mirror d fans幾時先接受到
就算鍾意Mirror唔等如要無限包容某個人既缺點 或者一句move on 要團結去粉飾太平

一團12個人要鍾意哂唔係易架
唔洗成日有自己個仔不利既評論
就spin鳩人地係鍾意邊個 為左踩一捧一
咁係你唔接受自己個仔有缺點
同時想用人地鍾意邊個成員黎攻擊人
屌 好花蛆feel
所以咪嬲嬲豬,知道有人有拖拍就逼佢哋分手兼且雪藏人囉
利申都覺得佢哋反得好
發明星夢嘅花𡃁肯犧牲肉體唔出奇呀
同啲囡潛規則啲中年肥佬高層一樣當被鬼責
呢個吒咤有睇到,覺得AL幾sharp
3個入面比較鍾意Jer同AL
所以佢真係要認真反思下
雖然係叫做有知遇之恩,但唔代表之後做咩都得
經理人做得唔持平、諗嘢唔全面冇前瞻性,真係可以搞晒成隊組合
佢唔退落嚟唔緊要,但至少有啲位佢要識得放手,隊組合先可以行得更遠
好鍾意呢兩個shot

在心中
所以都唔希望mirror步佢哋後塵
唔該花姐同viu真係要生性啲
(今次搞camp總算行啱咗一步)

奶共人格盡失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞