【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
個死人logo真心見到都唔開胃
其實張相都冇問題...最多係角度令塊面有少少包...
但真心同蘋果照妖鏡相比...差好遠...
笑死
記住之後cap圖要幫佢地P埋圖喇
POST圖果下要即刻利申自己係Fans先
唔記得利申既話就仆街啦...即刻比人批鬥
事實佢係易肥嘅
入camp仲要不停食
姜好似講過,camp 食得太開心,後期肥到想叫花姐cut 走啲鏡頭
呢張仲係開頭少少包面,後期圓到一粒波咁點算
用美顏app幫佢哋化返個妝先
係咁讚個camp 有野食想買野有人幫佢俾錢
塊面肥左都好cute cute
sorly我有fans filter
: 請我食嘢嘅都係好人
所以我咪話佢其實演唱會都見到佢有進步囉只不過可能我覺得佢嘅能力其實可以再表現得好啲所以先話病唔係一個理由要觀眾體諒佢姐。冇打算引戰㗎,只係講事實,進步都有程度之分姐,我講唔好用病做護航嘅理由,係想話希望有日見到佢無論咩狀態都呈現到擺得上台嘅質素俾人睇,如果我係要求高嘅,咁你咪當我真係要踩佢囉
其實個camp係演唱會前拍
地產公司背景呀嘛
有邊間地產公司係稍為中立既先
一定要留馬尿先係感動咩
佢兩個畀人影象都係剛強
地產仔得紅同藍,發展商得誠哥講下人話無咁藍
其實我覺得有時我地講太多牙姜嘅身型都會俾無形嘅壓力佢
希望姜唔好成日唔食嘢為咗減肥
食到咩身型姐姐都愛你健康就好
健康最重要
佢開心就好
祝福佢之後都努力keep到演唱會水準啦
邊個係星座撚?
Stanley
狀態差都唔俾
人地出道2年咋,你當佢係張國榮啊
你病咗做嘢甩碌俾老細鬧都唔gur 啦
其實冇諗過1月1單野咁大件事
4月拍都過成3個月有多~

你話恨拎獎最後冇獎
黑面唔開心~過一兩日乜都夠啦~
JER話之後唔敢正面面對ak~講緊係1月1到4月頭~
你想拎人地唔想拎咩~你努力人地唔努力咩~
咩原因搞到個隊員因為你搞到內疚唔開心唔硬面對成幾個月~
仲要自己作為副隊長, 唔係都有責任主動叫隊員唔需要介懷自責咩

你諗下jer唔可以勇敢面對自己成員個感覺幾無奈幾無助同困惑
再諗下其實自己都冇做錯都要內疚都睇得出對方有意冇意所畀嘅壓力氣場幾大
其實係,佢做過嘅嘢就係做過,會俾人搵返出嚟好正常。出面啲女幾年前做過ptgf 而家從良都俾人挖返出嚟啦。
不過就係因為有呢啲前因,先有呢集,大家先見到ak嘅改變,同佢果句道歉嘅重量。
以前嘅ak係佢,而家嘅亦係佢,鐘意佢嘅人咪接受佢嘅所有,唔係叫人視而不見,斬腳趾避沙蟲。
即係我鐘意爆豪,都會接受佢以前對綠谷咁衰,而又更鐘意成長咗嘅佢咁解咋嘛。
應該係一直都以為係AK,所以先約牙撈食飯
結果賽前(當日)先發現自己原來計錯數,於是急急腳brief AK

我估條timeline係咁

覺得佢無心,但真罪魁禍首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞