【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
一年一個 排隊排到傻 排得後咪又係唔開心~
真係要靠自己調節心理
就算一年一個單飛 最尾咪又變咗爭quota
點解臨尾無影Ian個樣
佢似乎都有好多嘢講
平時都唔似會喊
佢今次都喊咗
但第8集都播埋佢病到死死下
病到咁狀態唔好都正常掛
條友真心膠,我讚AL又話係誇誇群,讚AK又話佢小氣
花姐洗白自己
根本佢之前係講相反嘅野
佢農曆新年之後到6月頭都無放過假
病一日半日表現差d都唔俾
算啦
依個就係阿撈一直講嘅佢有表演機會一定會俾100%
觀眾有時就係咁unforgiving
希望未來嘅表演會令佢欣賞返anson lo
出面嘅人唔會知佢行程同病唔病
咁第8集咪播咗出街話佢病囉
可能唔出得街掛
佢話佢係「突然」發燒
Jer 講嘅嘢充滿暗示

原來愛嘅比例係大過憎恨
即係無今次個camp 果個憎恨仲係度?

另外,真係好明AK個心情,佢係最想拎新人獎果個,反而AL拎咗……
為佢好姐,講真如果佢發燒嗰集係黃修平導演嚟睇戲嘅,我相信佢就算病都一定出盡力囉
ak搞小圈子都心地善良

真 又要loop返
同埋唔爭新人終有一日都會爭男歌手拎獎心態要自己調節我覺得論歌好多街客都鐘意ian多啲 但個陣新人都輸俾姜 但ian都無嬲鳩成村人啦
其實當時人都釋懷左,做fans 嘅仲要不停loop 好咩
做fans 嘅唔係想睇到佢地開心咩?
依家不停loop 咬住唔放有機會又再加深番佢地嘅矛盾,咁樣係fans 想睇到嘅野?

佢做過嘅野你地係有權唔好忘記甚至唔原諒,但係唔好咬住唔放啦
既然當事人都和好左,外人仲講咁多做咩?
叱吒新人奬係ak夢想
之前☺️單野話兩邊憎左對方就假既
真呀,人氣都係實力嘅一種,以後再努力啲再嚟過囉
Loop嚟做咩
人哋都放低咗
就係因為你依啲fans係咁搧風點火
先搞到佢哋內部矛盾加深
老老豆豆

我由頭到尾都無討厭AK
但都唔想見到啲人盲目吹奏AK好真性情呀乜乜
佢做緊嘅嘢 真係有傷害性
而其他人仲要不斷去體諒返佢

唔覺得因為一個有修飾嘅真人show
而洗白到啲咩
只希望佢會改呢啲傷害性行為
得罪都要講句,見到佢個名,睇埋佢打嘅野,覺得好可悲又可笑。佢肯定係啲睇唔過眼男朋友身邊兄弟嘅女人,覺得兄弟係豬朋狗友會教壞自己條仔,終日搧風點火提住兄弟有咩衰,男朋友同兄弟絕交佢就最開心,又唔諗下點解自己個男朋友會同佢口中一無是處又格衰嘅人稱兄道弟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞