【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
係咪因為話下集係幫花姐styling
傅穎同stephy都係偶然下見面對眼先破冰fd返
不過中間已經過咗好多年 仲要夾啱天時地利人和先成功
今次花蛆識搵呀祖嚟幫手真係好聰明
可能佢知自己搞一定搞到成pat屎咁
我覺得佢地兩個係會理解到AK,有d嘢過咗去就過咗去要向前望
但佢地兩個都係比較保護自己內心嘅人,會保持一個剛剛好嘅距離,保護到自己又唔會同AK尷落去
帶返頭盔先,唔係壞事嚟,自己都比同學hurt過都係咁
但有d信任係要年月build up返
jer相對係單純過佢兩個
咁男仔會想睇全女
星3有男有女....我完全ignore左淨係知魔樂師

BTW 我以為YOLO已經算女團
睇完重播
晚猛猛一個人喊到pk
屌聽日隻眼實勁腫

入完camp大細仔好似都無左芥蒂咁
希望以後youtube可以見到佢地邀自己圈子以外既人出鏡
成套野都係班男人響度攬埋一舊喊,好睇咩?
似啲垃圾大陸節目
佢地個晚唔止傾咁少啦
個日傾成6個鐘
只少你睇下演唱會播佢地梅窩既片都會見有好多係今晚電視見到既場景黎只不過無出到街播比觀眾睇
Edan AL同AK係演唱會個時啲互動/IG既互動都多咗好多
而家播到第10集先得1集攬埋一齊喊咋喎
你睇錯邊個節目成套野掛住喊
睇得出AL同AK冇咁正面衝擊過之餘,關係都唔會特別frd
始終AL默默地就左AK好多
但AK又冇契機或者對AL冇對Jer咁大感受
覺得好睇嗰啲係咪信撚咗邪教
如果佢做到jyp揀twice個節目
嗰種有血有淚應該幾好睇

想問下所有ian嘅野係咪都唔會出街
我想知佢啲野
想問好耐
Sammi演唱會
佢哋係約埋一齊去 定 咁啱撞到
唔知點解覺得有啲假
咁啱撞到,stephy同佢讀書時識嘅best fd去。
其實有cam就好難100%真
不過我覺得起碼70%都真心

有咁多crew好難真係交個心出來
結果會好似為左交功課咁
好返ed
佢地應該每年都off cam 自己去下d team building 活動, 咁樣先對一個團隊好
viu點會肯放過佢哋俾佢哋12個人同時放假
最大分化撚:
1位DiuTV
2位花姐

12個仔其實都心地善良,大家都唔想傷害對方。
但DiuTV 做唔到嘢搞到12個仔都有問題同唔開心。
呀花姐話頒獎前同ak講 攞唔到唔緊要乜乜乜要保持笑容乜乜乜,又叫lokman睇住佢乜乜乜,即係預佢會冇獎啦,但係點解宣佈第三名係al果時佢會話「唉丫,仆街啦!」(預料之內既話唔會唉丫,仆街啦咁講囉,唔矛盾咩?
依度可以補充
花姐之前一直以為AK先係有獎拎嘅
而AL係無獎 仲一早安慰定AL做心理輔導 又預咗完show後食飯安慰AL
點知到當日(根據佢琴晚講)先知可能係無嘅係AK
所以成件事咪3個一齊傷害晒

詳情可以睇番花姐啲訪問 佢自己講過好多次依件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞