【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
其實呢集真係"最佳損友"嘅真人騷版
我諗大部分人都會有啲曾經好fd
但唔知點解無啦啦漸行漸遠
又或者小小誤會/矛盾就反面
隔一段時間諗返轉頭其實件事好濕碎
會覺得好婉惜咁就冇咗段友誼
觀眾都親身經歷過呢種事先會咁有共鳴
你係當時人咩你又知

你見呀lo望佢d眼神
其實見到男人老狗做d肉麻野會覺得有d搞笑
但聽埋jer/ak講野
我竟然睇到喊
edan同ak快d friend返啦兩個咁有淵源(造星1已經同組,以前又會一齊坐車傾計)

不過可唔可以講返多d anson lo既感受
但其實無講出聲都唔代表唔想拎…
咁既然佢地本人都和好左,我地呢d 外人仲講咁多做咩?
你話佢做嘅野有傷害性,你依家做嘅野其實都一樣有
你又知佢冇改?
你晚晚訓係佢地床下底睇住佢地點相處?
咁friend唔friend呢啲又冇得強求
但見佢哋出camp之後多返互動,至少有啲嘢已經係釋懷咗
至於之後點相處,就交俾佢哋自己決定
自己偶像都可以同AK 咁frd,佢就不停提住d 往事鞭屍
我都r 晒頭
佢地行緊嗰陣我已經喊咗,一個眼神一個微笑已經心領神會,睇埋jer獨白我喊到鼻涕都噴埋出嚟
Edan同ak而家ig多返互動喇,我反而想睇大表哥,佢好似隱形人咁
咁你係當事人咩?
你又知冇?
咁我睇到嘅就係佢地都可以攬埋一舊喊,唔通呢d 又係假嘅?
定係你晚晚訓係佢地床下底知道佢地攬完之後一off cam 會打交?
又真係未講到大表哥
同埋王勁嗰段hea到我
不過我相信之後會再講嘅

好似之前啲人話jeremy嗰啲唔講啲,下禮拜一就講返佢
王勁得兩句,心諗做乜?完咗喇?
覺得係花姐(叫viutv畀)藉住做節目為名
迫佢哋入camp去接受自己同埋同其他人之間嘅不滿/芥蒂
首先 呢個角色佢自己做唔到 因為會被成員心底暗中覺得佢係偏心 揾個佢哋唔識嘅人
其次 公司安排年度節目佢哋無得唔join/晦氣咁join/上年咁join咁唔交流
你哋睇話exercise有6個鐘但係只係不足20分鐘出街 就知咩嘢係主菜
根本就係憑做節目嘅壓力/淫威下先迫到佢哋坐埋(非發晦氣地)傾團內問題
其實真係好撚醒 都無乜更加好嘅方法/治療去做輔導(類似婚姻輔導 我諗咁講大家明)
節目無剪edan對此有任何回應
ak喊到咁講呢d野,你望下edan同al個樣就知啦

直頭眼神死

如果你係edan al , 你會擺個咁嘅樣出黎咩
瘋狂攬仔
Sorry放低2個gif就走
你地繼續討論
第一張真係腐眼大開
哦,原來你識讀心
人地咩都冇講攬埋一舊你都會覺得人地眼神死未和好
咁我都唔知仲可以講乜

不過你唔鍾意佢,佢呼吸都係錯
兩個anson最近幾個廣告一齊拍
我=主持哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞