【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
可能係想話佢巴閉 有車cam仲要人專登企係度睇住佢格車 不過人地弱智係咁上下
講一句幫手睇住架車就以為真係叫人企定定金睛火眼咩都唔做望住架車咩,如果佢唔係haters就應該智商有問題
果然偶像咩質素,fans就咩質素
點解唔問多啲details, 就覺得自己知道人地講緊咩嘅
首先,我唔知你地有無揸開車啦,正常人泊車係泊去停車場嘅。唔會違例泊喺一個方便自己行少d嘅地方,然後叫人幫佢睇住架車幾十個鐘架嘛?佢叫人睇住架車as in 佢泊嗰個位無人睇住/知會其他工作人員就會俾人拖走架車or罰錢, ok?
你地乜都知架嘛,無理由唔知佢地連續拍攝左幾十個鐘架可
幾十個鐘無訓都揸車,都對其他道路駕駛者黎講幾危險,終於明點解其他成員唔坐佢車
邊個成日得罪幕後,次次出去同其他公司合作都俾人點名話佢一個
揸mclaren都無佢咁串啦,唔講以為佢架車有幾貴
成日得罪幕後?
調教你入面被幕後點名為最喜愛成員之一喎,我朋友同屋企人都同佢合作過,對佢都係稱讚。佢啲幕前幕後朋友都認證佢為人,連麗英本身鍾意Ian,叫佢揀一個成員佢都揀ak,話佢為人好。呢啲全部有哂人認證,你呢啲就係片面之詞
冇例子又話你9up屈9 AK, 有例子又話芝麻綠豆小事 AK同佢班fans點都冇得輸
相關人士知我無屈佢就得啦!啲盲粉繼續愛佢變成害佢啦
偶像就只講自己想講嘅嘢,盲粉就只聽自己想聽嘅嘢,完全唔理外界嘅人感受,真係完美配合。
一樣咁自大同自我中心
分析詳細嗰陣見告急估新人三甲係Jer金,AL同麗英就銀銅,如果係cc團隊唔鍾意AL而cut獎麗英都被犧牲埋

EGO同WARRIOR無三甲無冠我都覺得唔抵,呢兩首都值呀,可能因為冠咗同期其他隊友,quota要等第二第三plug或者有份輪流冠啩
...即係有可能之後plug無咁正都照冠,睇上年準則都見係冠“人”唔係冠“歌”,好多歌手都唔係冠同年最正嗰plug
成個post鬧交post
可以肯定入camp前LM同AK對AL好大怨氣
佢地個氣場 唔係唔熟咁簡單
至於佢地兩個邊個拉邊個憎AL就好難講
入camp前,佢地開live講演唱會,al玩輸要被罰夾到成面夾,痛到乸埋口面。其他仔笑緊嘅同時,ak偷偷地幫al掹走鼻上面個夾等佢無咁辛苦,整個過程只歷時半秒。
一時又話佢哋係素人唔好做膠嘢冇人睇,
一時又話係藝人要大方啲性格要好啲。
我個人好亂
大天使牙Jer

條karen真心定假膠…好撚柒
咪撚影衰鏡粉
根本 AK 就比唔上其他人, 寧願佢自己退隊搞返自己隊BAND 好過
講樣, 講舞, 講台風, 完全唔係隊中TOP 3
個超級毒撚A字膊應該係全隊最差身型

成撚日幻想自己會紅, 覺得自己有條件有資格
但根本就唔撚得
就好似大家身邊都總會有個朋友, 成撚日懶搞笑, 但又唔好笑
成撚日講到乜乜柒柒, 但大家都知佢無咁嘅天份

唉! 如果唔係粗眉大眼比花姐睇中, 根本無可能入10強
AK: 我實至名歸
人既偏見真係好恐怖 只要你本身唔鐘意一個人 佢講咩做咩你都會覺得佢係害緊人
如果呢段野係第二個講 唔知班人仲會唔會咁解讀呢
準備
Ready
睇牙祖了
JEREMY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞