【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
https://youtu.be/SxKjrjMyIrw
3:48開始
唔明花蛆做乜鳩係調教講第個版本出黎
即係好似買定保險咁,到出事嘅時候講句仆街咁囉,咁樣唔係矛盾,而係打定個底想佢如果冇獎都知點樣表現,內心當然都想佢拎到
24都未爆 又有人過左25
不如估下花姐要bin教主幾多次c
感受到喎
種氣氛勁震撼
梁祖堯超勁
多謝你咁睇得起佢哋啲演技
我真係喊到豬頭咁,今年頭先開始睇造星同Mirror go入坑,
雖然自己係牙米fans,但係唱歌真心認為Jer係最好所以值得攞獎,
每個成員都有值得欣賞既地方,
Ak係比較直接,但係睇過佢因為咁比人鬧到抑鬱都好慘
佢都改善進步左,呢D做朋友比較真心
Alton又係成日比人鬧,睇佢拍片同姪女互動都好暖男
Lokman係最大壓力個位,所以呢2隻真係喊到儍
Mirror入面個個都好心地善良,所以都希望佢哋吾好散
今次調教暫時係剪接最差,頭個幾集失望到悶死,希望之後入肉D
其實3個新人有2個拎到獎應該好開心
但最後大家都搞到咁唔開心
仲要問返自己係未唔應該拎獎
如果調返轉,冇獎拎個個係AL又會點?
希望AK之後真係會有改善
佢地應該做多過一個exercise,因為佢地講返都係「第一個exercise 」「exercise 」,然後先夜晚debrief

Btw琴晚追完po,原來想睇下Ian 子彈未上好個live,點知見到ak推左一下jer個樣唔似無心 jer應該feel唔到

不過講左對唔住乜都過去了
有冇片
btw, 有冇人發現尋晚面對要攬果時, edan係表情最平伏果個, 好似一滴眼淚都冇, 純粹好平伏咁攬完返埋位咁?

同時間另外11個都有喊
其實佢個樣係忍住忍住咁 只係冇滴出嚟啫
Mirror班兄弟出camp之後成日都笑佢「冷血」㗎啦
反而睇完係覺得佢都有觸動,尤其AK講「你幾耐冇坐我車」

梁祖堯都有cm過
星座撚同老虎仔互攬勁快放開喎
兩個都一滴眼淚都冇
造星1佢開ig live有解釋過自己唔易喊(嗰陣集集有仔喊)
好似係得A2被foul嗰次喊咗
始終咁多鏡頭對住唔係個個都喊得出?
其實都唔洗咁執著邊個exercise有邊個喊 又唔係有喊先叫做真心 個個人情緒個條線都唔一樣 有人想忍 有人想抒發情緒 唔覺有咩問題
//6名成員均承認經常用講粗口這招,節目中差不多每名成員都爆喊過,他們異口同聲指喊最勁非盧瀚霆(Anson Lo)莫屬,更喊到發出怪聲,十分感性。對於呂爵安(Edan)全程表現冷靜,6名成員均取笑Edan無淚腺、完全無反應、無人性,連眼紅都無,其他成員喊緊,Edan還在笑。梁祖堯剖析道:「我明白Edan為何這樣,因為他將自己保護得好嚴謹,但又未至於人格分裂。」//
cr.明報訪問
其實就呢件事真係睇得出佢地發展得好唔健康,人地有獎拎咪恭喜吓人地鄧人地開心吓囉,人地拎到證明自己做得未夠好,睇得出AK好努力,唔係冇實力,但佢因為自己嘅情緒搞到Jer拎個獎都咁擔心係好事咩
佢地三個我直頭覺得AL先係最唔值得有獎,唔係惡意攻擊,佢跳舞好睇但唱歌真係搞唔掂,入camp個和音班佢地一人唱一次,一到AL直頭睇到皺晒眉頭,兩年啦⋯⋯希望AL真係再擺多啲心機落唱歌度啦
唔係搵藉口,但AL入camp時病,都可能有影響
個個恨獎公司都有責任幫佢爭到嘅話,應該一年一個單飛quota,咁就大家都happy 啦
做星啦⋯唔係仲拍造星啦⋯唔接受呢啲理由啦講真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞