【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
以前d訪問都係咁架啦

做野mode交戲, ak出story串edan al之前你睇得出佢地關係差咩
我都係
如果無呢個camp,佢地嘅關係只能用可惜嚟形容。一個驚對方唔開心而唔敢面對對方,搞到自己都唔開心;另一個唔知對方原來咁諗,覺得疏遠咗但唔主動去維繫,剩係同自己熟嗰班玩,好彩今次有呢個機會比佢地盡訴心中情
睇得出呀
之前好明顯分兩組玩
Edan 個樣有啲唔自然
希望佢地真係做得返朋友啦
所以成日覺得Edan係鏡頭面前都好收埋自己, 唔夠放開自己, 都係做緊Edan@Mirror, even係個節目入面都係...
希望你地都會fd返可以keep住聯絡
其實尋日個集都交戲啦

佢地攬個陣,其他人d樣係完全無feel望第二度

如果你見到兩個好朋友和好, 你會唔會咁冷眼旁觀
由黑面 出story話al 出story話edan, 基本小圈子做大佬欺凌人操作黎
同陳仔啲反應一樣
唉AK 呼吸都係錯架啦
可能佢條女鍾意AK 鍾意到飛左佢搞到佢咁憎AK 要咬住唔放
利申:唔識讀心,9up 的
可能你近視睇唔清楚Cr鏡Po
圖唔是我Cap
其實jer同AL真係好慘,明明係自己拎新人奬,一件咁值得開心嘅事,都要因為要顧住自己隊入面所謂「真性情」嘅人嘅感受而唔開心。

希望AK真係可以成熟返啲,話晒都副隊長,唔好令自己團嘅人因為擔心佢嘅感受而破壞到大家嘅關係。
AL同姜b/edan/ak一齊都可以做到hehe既感覺
抵ak咁多人唔中意 d fans都on9
希望AK 個channel 會請多啲其他mirror 成員上去
唔係果熟果班

其實睇下佢地個人 channel 就知邊個人緣好唔好
某位成員個channel都係得自己多
你搞得清楚啲中文點解㗎可
咩叫「等於希望」 打緊啲乜

我希望咪希望囉
無formula先構成到「我希望」呢個動作㗎

DM 佢做乜鳩呀
節目出咗可以討論 可以質疑 可以有唔同聲音
但個改變執行者係佢自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞