【ViuTV】《調教你MIRROR》(24) We are One and All 從不只我一個

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
佢要俾錢viu使唔通唔收咩
點做都有班五毛單打架啦,做乜都係黃錯
黃只可以幫黃賣廣告,好似支国咁內循環啊注定失敗喎
唔明有乜爽得過敵人心甘情願送錢俾自己洗
點串隊友?
真心唔岩做副隊長
呢個真
唔開心黑面一兩日乜都完
但個情緒可以嚇到隊員唔敢正視面對佢成幾個月
可想而知佢幾唔關心過人地感受
只係活喺自己諗法,自己喜惡行先呢個缺點先最可怕
人地真心努力實至名歸完全冇做錯咁拎咗個金獎
因為顧及你感受成件事變到好唔開心
作為副隊長冇關心人叫人放低反而只識放大自己嘅唔開心,仲要維持幾個月咁嘅狀況

jer明明乜都冇做過但呢幾個月就冇啦啦要經歷d痛楚內疚要承受呢d壓力真係好慘

就算今日大家釋懷,難保之後又嚟過
隊員冇義務去受d嘢
你自佢早2日仲係my size my size 就知佢呢個性格好根深蒂固,只希望佢早日正視呢個問題。
個節目幫AK洗白真係勁撚嘔心 啲隊友攞獎搞到好似欠咗條柒頭咁
點幫佢洗白 其中一個大問題就係因為佢性格而起 重點講返出黎好正常姐
咪係
講返😊單野又話過左去唔好再講
做左就做左架啦
又話剪接差趕走街客
到街客問野又唔答,move on左
我係街客更加無心機睇啦
睇完最新果集好難唔對AK反感,不過講多句又比人話分化
希望姐以後出少句聲當幫忙
最大問題花姐仲不斷幫佢解釋……
洗白?出街之後屌咗3日啦啵
其實花姐應該只呢件事搞到成員之間有芥蒂
究竟佢做過d咩?定咩都冇做
一諗起jer白白去承受驚一個隊員幾個月就替佢難過
跟本由叱吒之後佢同花姐loop 足半年, 不斷喺訪問重題, 又黑之呼吸,又諷較解釋
咁小事幾日就唔得, 對外講AK 真情, 對內恨恨同AK 講娛樂圈係鬥長命, 要尊重賽果, 真正要move on 果個係花姐同AK
唔明點解花姐個時唔搵佢地一齊坐低傾下 等jer同AL AK三個要咁辛苦
其實做咩要搵Anson Lo同Jer傾, 明明佢哋都冇錯 係都叫條柒頭AK咪咁自大同固執啦
呢個真,
到最後係ak黑面
然後過幾日又拎晒聚焦
之後又次次拎返呢幾件事嚟講
再之後仲做埋首歌咁

有咁多時間去解釋面對公眾有關黑面事件
但就冇用過一秒去關心過隊友嘅感受

al同jer就完完全全唔知做錯咩但就好似成了罪人咁仲要自己內疚唔開心,諗起佢2個咁樣過日子仲要幾個月時間都真係心酸
同呢啲人做朋友真係慘過食屎, 下下要驚住幾時踩親佢條尾咁
所以咪唔想再同佢同車囉
希望佢真係改過啦
佢仲話Edan 唔坐佢車….
除咗mirror 要調教
花姐自己都要調教
係咪得我一個覺得唔係洗白,自己之前都有份喺叱吒post 狂屌AK,但係睇完今集真心反而因為佢夠大情大性有好感左,佢好大機會係第二個令我由hater變fans 既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞