2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇人有rthk offer啦 in左成個月,佢話一個月通知

巴打做咩post架

有得揀就唔好啦

點解

apply就有 sem intern 十個有八個都做hase
有冇人有rthk offer啦 in左成個月,佢話一個月通知

巴打做咩post架

有無去london bea intern嘅人?

有但去唔到

咩background
我之前都有apply過

今日都收到 你幾時in?

有但去唔到

咩background
我之前都有apply過

我覆左ok 但突然收到另一個interview系佢之前1個鐘 驚趕唔切 想知佢會唔會有幾個timeslot😢

巴打做咩post架

有冇講要做d咩?
其實hase coop係咪要係佢個securemail入面reply 我係自己用gmail send 所以應該收左皮 當左我無回覆
其實hase coop係咪要係佢個securemail入面reply 我係自己用gmail send 所以應該收左皮 當左我無回覆

唔使 係出面你自己個email就得

有但去唔到

咩background
我之前都有apply過

我覆左ok 但突然收到另一個interview系佢之前1個鐘 驚趕唔切 想知佢會唔會有幾個timeslot😢

佢話得一個timeslot

有但去唔到

咩background
我之前都有apply過

好似話係grp in
有冇人聽過復星國際呢間野
中資conglomerate黎 做唔做得過

絕對做得過,Fosun好勁架
不過,咩department 先?
想問 Deloitte 既 advisory in audit -IT (1 year full time ) 做唔做得過?

有但去唔到

咩background
我之前都有apply過

好似話係grp in

你讀咩同報左咩department?
有冇人香港航空 HK Airlines 有消息?

巴打做咩post架

我in電台部 唔知係咪出晒offer

巴打做咩post架

巴打 請問係咪剩係得電話冇電郵通知?

唔使 係出面你自己個email就得

我話左今日in 但到宜家都收唔到confirmation

巴打做咩post架

巴打 請問係咪剩係得電話冇電郵通知?

offer神
In完
繼續搵工
In完
繼續搵工

唔好灰
加油
[size=2]我都要繼續搵/size=2]
為左去旅行冇左三個offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞