2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩收到call
趕得切6月前有offer
有無知道Adidas Talent Acquisition intern 係點?
6 months intern ? 好唔好?

聽個名似hr野

係。係HR 野
佢半年intern

有無人有apply /做過?
engine subcon intern通常有咩做

落西,狂畫 CAD,比上司屌老母

鏗哥 有無咩contractor firm介紹
下年要做intern

Main Con 一定入禮頓

金門 中國建築 俊和 新輝 協興 都 OK 既

有無啲唔係淨係做起樓
會做下啲大廈維修呀嗰啲
engine subcon intern通常有咩做

落西,狂畫 CAD,比上司屌老母

大學生咪撚做 Sub Con la
西工留返比 IVE 仔做

返過 sub con part time
班 IVE 仔 AE 幾撚惡
早人幾年入職指住班細既屌,朝早返工屌到放工,星期一屌到星期六
打死都唔做 Sub Con

Sub con抵俾人日hi夜hi
有冇巴絲有交銀offer

你in左咩
屌老味,岩先打返去intern公司叫價,佢話同學校夾左,話冇得再改,又一個剝削好理由
屌老味,岩先打返去intern公司叫價,佢話同學校夾左,話冇得再改,又一個剝削好理由

City?

City?

bu
有冇人有AA offer , 依家仲未搵我簽約

機管局?聽日interview

係呀 ,有冇人已經簽佐約

係呀 ,有冇人已經簽佐約

interview係中定英
啱啱有電話叫我interview 我以為有offer收仲開心左陣
Interview大家有無遇過D難答既問題

或者有咩必答題分享下
啱啱有電話叫我interview 我以為有offer收仲開心左陣

繼續in囉,如果大公司不嬲好閪要等勁耐先有offer
細/中型通常一兩個星期都有

或者有咩必答題分享下

奇怪就有 how will your parents describe you? 3 adjectives.

繼續in囉,如果大公司不嬲好閪要等勁耐先有offer
細/中型通常一兩個星期都有

希望快d有 我好想做我唯一in左嗰間

或者有咩必答題分享下

用一種文具形容下你自己
如果我而家話俾你知,我唔打算請你,你會點?
我地呢份工未必俾你學到好多野,你仲諗唔諗住返

大家share下

或者有咩必答題分享下

用一種文具形容下你自己

大家share下

啲問題咁撚鳩

或者有咩必答題分享下

用一種文具形容下你自己

大家share下

啲問題咁撚鳩

屌第二條可以點答

或者有咩必答題分享下

用一種文具形容下你自己

大家share下

啲問題咁撚鳩

屌第二條可以點答

我會答可能係我工作經驗唔夠或者表現唔好
問番佢有咩可能改進
有無巴打in過hactl?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞