2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇strategic public relations grp消息
有big4 exp都搵唔到intern

巴打我記得你好似background好勁wor
可能聽日有呢 你報左咩呀
有冇報返big4

background唔勁
冇報big4
d工應該係因為我去旅行唔請我,我已經因為旅行冇左幾個offer

有冇報返big4

冇報big4
d工應該係因為我去旅行唔請我,我已經因為旅行冇左幾個offer

我記得啦,好似有四個offer都係咁
巴打仲未去完旅行?!!
狗會打黎話下禮拜in summer trainee 唔知係佢遲定二手offer

有冇報返big4

冇報big4

巴打仲未去完旅行?!!

我6月中先去,咁岩全部intern都係6月中開始
等陣in transunion

有冇報返big4

冇報big4

巴打仲未去完旅行?!!

你去好耐?可以apply late join
我求下你call我啦 好嗎

有冇報返big4

冇報big4

巴打仲未去完旅行?!!

冇啦,reject曬
我求下你call我啦 好嗎

same...
有無巴絲打報左昂平360?

利申 mech仔 未有著落
有無巴絲打報左昂平360?

利申 mech仔 未有著落

me boy
乜叉都無

360有消息啦咩?

有冇報返big4

冇報big4

巴打仲未去完旅行?!!

冇啦,reject曬

你做咩咁睇唔開

我見人可以late成兩個禮拜join都得

marketing?
狗會打黎話下禮拜in summer trainee 唔知係佢遲定二手offer

二手都好過冇啦
我話我今日之內會收到offer, 立此為證

啱啱收到hr call offer
明明係四月頭in
依加先收到offer
應該係二手飯
但人工偏低
自己又冇乜興趣

大家點睇?
利申 得一個offer 淨間去見第二間

明明係四月頭in
依加先收到offer
應該係二手飯
但人工偏低
自己又冇乜興趣

大家點睇?

Accept 住先,等第間

marketing?

Analytics decisions services
Lancôme retail 嗰位巴打,分分鐘到時我同你一齊做野

知唔知會問咩 harsh不harsh

訓左勁耐

我都好想同你做同事

我聽日去人事公司簽約啦
Lancôme retail 嗰位巴打,分分鐘到時我同你一齊做野

訓左勁耐

我都好想同你做同事

我聽日去人事公司簽約啦

祝我好運ok?

訓左勁耐

我都好想同你做同事

我聽日去人事公司簽約啦

祝我好運ok?

Good luck

訓左勁耐

我都好想同你做同事

我聽日去人事公司簽約啦

祝我好運ok?

Good luck

thx ching
btw which brand

明明係四月頭in
依加先收到offer
應該係二手飯
但人工偏低
自己又冇乜興趣

大家點睇?

Accept 住先,等第間

我都係咁諗

訓左勁耐

我都好想同你做同事

我聽日去人事公司簽約啦

祝我好運ok?

加油
聽日第一日返工加簽約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞