2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
大家搵唔到intern有咩打算

試吓上 jobsdb / jijis 繼續搵啲 pt intern? 我諗有啲細公司應該都仲請梗人
大firm同政府啲 interview / offer 應該都出得七七八八

依兩個網都send得7788,認真問下仲有無
offer神

我就係,想要咩offer?

星期一 一定要得

希望一醒就收到

6月都黎緊仲有得做 ?唔係出哂offer啦咩

Sad but true
offer神
Hx 有無人有second in 既通知呀
今年好多人都無 三大都係
下就in,真係last chance啦
Offer 神
下就in,真係last chance啦
Offer 神

我會保守你

試吓上 jobsdb / jijis 繼續搵啲 pt intern? 我諗有啲細公司應該都仲請梗人
大firm同政府啲 interview / offer 應該都出得七七八八

上面都有問過
Facebook見到有個專做startup既internship programme
叫OnGrad Trekker, 31號deadline
大家覺得有無伏

不過都算了 依家好灰 乜都報著先
第一次video in, 收左皮

indeed
有無人hx video in完有消息呀

師兄有景喎
羨慕

三月中填完 到宜家都未有
kpmg果個test其實係做d咩?

好難架?

佢似仲請緊人

四月填完又係無消息

好難架?

佢似仲請緊人

apt test
唔難但量多

四月填完又係無消息

四月填完又係無消息

可能6月一次過interview?
應該無理由成個月都無

四月填完又係無消息

ching本身availability填幾時

好難架?

佢似仲請緊人

apt test
唔難但量多

係咪唔識最好Skip?
我上網睇d人話答錯倒扣,所以寧願唔答

四月填完又係無消息

ching本身availability填幾時

有冇巴絲返保險公司?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞