2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我地快啲交流

快d add 我地。已經chat緊

無tg
唔想開 有無wtsapp grp

你download TG la
Very fast ma ... 好難disclose 電話號碼同email wo
收到房協offer
已reject 人工太低

政府唔係9600?

佢係公營機構 唔係政府部門
$7000/month 炸

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算
收到房協offer

政府唔係9600?

連interview機會都冇
天啊巴打 知唔知佢幾耐先同hr嗰邊搞好啲野
同埋in完最快幾時call?

其實係等人事公司做野,打俾你上去佢度簽約,我今日簽

我都今日簽。。。巴打幾點

又自爆

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?
天啊巴打 知唔知佢幾耐先同hr嗰邊搞好啲野
同埋in完最快幾時call?

其實係等人事公司做野,打俾你上去佢度簽約,我今日簽

我都今日簽。。。巴打幾點

又自爆

你唔會係3點半架可。。。?

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

poiqwe3213@gmail.com
你地想開whatsapp就email電話比我
收到房協offer

政府唔係9600?

佢好似in好多人wor
收到房協offer

政府唔係9600?

佢好似in好多人wor

好過冇吧

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

please add me tg: Tooth fairy

hi

絲返咩dept

一講就自爆

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

搵你唔到,呢個係咪User I

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

User ID

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

User ID

我揾到係
Toothfairy
summer intern正式收皮

巴打唔好放棄,搵下summer job賺錢去下旅行都好呀

巴打唔好放棄 我都係5月29 先apply 英皇summer intern
岩岩interview完 佢話叫我預有工番
時間仲就哂我 7月頭開工

英皇證券

巴打做過?佢同我講話會好悶,我話唔介意由低做起 心諗有工番就得

唔係三月deadline咩 宜家仲請人咩

我地快啲交流

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

poiqwe3213@gmail.com
你地想開whatsapp就email電話比我

sent

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

User ID

我揾到係
Toothfairy

Added you

無tg

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

User ID

我揾到係
Toothfairy

sor頭先未set 唔識用
而家set左id:toothfairy12

係囉我都冇tg
點算

有無其他方法?

User ID

我揾到係
Toothfairy

sor頭先未set 唔識用
而家set左id:toothfairy12

我應該add左你
收到房協offer

巴打報左咩dept
今朝in完間細公司,岩岩打黎話請我
但6月尾先返工 6月中先簽約
好驚呢段時間又話唔請 有冇人試過

咩公司 咩科

係咪B字頭?
summer intern正式收皮

巴打唔好放棄,搵下summer job賺錢去下旅行都好呀

巴打唔好放棄 我都係5月29 先apply 英皇summer intern
岩岩interview完 佢話叫我預有工番
時間仲就哂我 7月頭開工

英皇證券

巴打做過?佢同我講話會好悶,我話唔介意由低做起 心諗有工番就得

唔係三月deadline咩 宜家仲請人咩

我見佢有係jijis出po 31/5 dead
收到房協offer

in完無offer
收到房協offer

in完無offer

reject多幾個就到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞