2017 Summer intern 討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無巴打in過hactl?

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

想問下hkctl HR電話係幾多
之前aplply左 前日有個hr打黎話會安排interview
但又聽唔清楚公司名

啱啱收到啦!多謝offer神比機會我,我會比心機prep

+1
有冇人有in/做過cmhk?

仲有opening咩?

仲有opening咩?

之前報左 但miss call
隔左勁耐打返去有interview

仲有opening咩?

之前報左 但miss call
隔左勁耐打返去有interview

中移好似仲請緊
係咪因為唔係好多人apply...?

+1

係email定電話通知?
食到EY n手飯 各位手足加油

Congras

+1

Mkt呀!6點幾打電話嚟,話會再send email黎比詳情!

+1

收唔到

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

hactl 幾時出offer

可唔可以分享下點in

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

你意思你係大電?咁即係engine department 啦喎
屌!!!!

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

可唔可以分享下點in

HAVTL輕鬆呀 到時有HR有department head,唔會問好tech嘢,主要係關於你自己同知唔知間公司做咩
有冇人做過Biomedical Engineering Services attachment programme at Hospital Authority?

你記唔記得你係幾時做video in同埋你video in係幾時deadline
我係26號收到email 30號deadline 係咪已經係2nd batch

你記唔記得你係幾時做video in同埋你video in係幾時deadline
我係26號收到email 30號deadline 係咪已經係2nd batch

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

可唔可以分享下點in

HAVTL輕鬆呀 到時有HR有department head,唔會問好tech嘢,主要係關於你自己同知唔知間公司做咩

中英都要?

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

可唔可以分享下點in

中英都要?

好似淨係中文,HACTL輕鬆,有手有腳就請

我好似係15號個星期派然後22號dead咁!
offer神
offer神

🤔🤔🤔🤔

巴打咩dept

Ee,有無知會問乜

可唔可以分享下點in

中英都要?

好似淨係中文,HACTL輕鬆,有手有腳就請

好,唔該
有無巴打 有OCBC interview!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞