【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
笑撚大人個口 醬囝有邊次起岩底架

我有起你底咩

做乜咁大反應

又用呢招 碌上啲蚊蚊果時又係呢招
係咪魚翁撒網求其抽啲人上嚟🤷🏻‍♀️

我有起你底咩

做乜咁大反應

又用呢招 碌上啲蚊蚊果時又係呢招
係咪魚翁撒網求其抽啲人上嚟🤷🏻‍♀️

又屈我,你班打手痴線架

蔣仔又玩失憶

🤷🏻‍♀️
全世界都屈緊你
password: captainbravo
password: captainbravo

我之前咪自貼過 點解醬囝咁都要做我

蔣介石讀asso,歇後語係?
https://lihkg.com/thread/259685/page/1?ref=android

醬仔幫你捉到好多隻
下, 我啱啱返到屋企即刻加入嫁啦, 唔好離開我地
唔撚你幾隻傻撚住,今晚再玩過

去掃邊棟 出嚟撞你好冇?

我有起你底咩

做乜咁大反應

笑死, 次次講完又唔認
跟住又話人大反應同自認, 妙計

我有起你底咩

做乜咁大反應

笑死, 次次講完又唔認
跟住又話人大反應同自認, 妙計

蔣仔話我係你分身
唔撚你幾隻傻撚住,今晚再玩過

去掃邊棟 出嚟撞你好冇?

今晚女朋友唔得閒, 幾時帶我出去見識見識呀醬仔?

放住幾個先

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

Shouxin li 支那賤畜

正想講大陸人都請埋send email, 仲有幾封email未post
叫雞有咩問題?同你反中介狗又冇衝突既?

一個人誠信有問題, 只係用cap圖同單方面言辭反中介, 就連上青樓有埋包膠都唔認, d人憑乜信佢? 簡單嘢都推論唔到, 學下嘢啦

放住幾個先

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

正想講大陸人都請埋send email, 仲有幾封email未post

國語拼音就一定係大陸人

其實你咪蔣仔你?

放住幾個先

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

國語拼音就一定係大陸人

我仲有幾封email未post, 整理緊d資料

放住幾個先

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

國語拼音就一定係大陸人

其實係咪蔣仔你?

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

國語拼音就一定係大陸人

其實係咪蔣仔你?

醬仔係台灣嫁
蔣介石讀asso,歇後語係?
https://lihkg.com/thread/259685/page/1?ref=android

醬仔幫你捉到好多隻

有冇人估到?
叫雞有咩問題?同你反中介狗又冇衝突既?

一個人誠信有問題, 只係用cap圖同單方面言辭反中介, 就連上青樓有埋包膠都唔認, d人憑乜信佢? 簡單嘢都推論唔到, 學下嘢啦

嗱 反中介還反中介
我冇針對過醬囝反中介呢個行為
我咁耐都係同醬囝講緊邏輯同人格上嘅問題
中介係仆街 但醬囝卻然
但唔代表醬囝仆街 中介就唔仆街

兩邊都係食屎狗

滿意未

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

國語拼音就一定係大陸人

我仲有幾封email未post, 整理緊d資料

你post啦,上庭個陣就更多証據証明你騷擾我

一個月前班cid拉左人未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞