【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
普通人1歲 岩岩學識爬同行
蔣囝1歲 已經練緊跑100米

普通人4歲 岩岩讀幼稚園
蔣囝4歲 已經學識串science書d生字

普通人6歲 岩岩升上小學
蔣囝6歲 已經學識上高登起人底

普通人12歲 岩岩升讀中學
蔣囝12歲 已經學識打擊中介

普通人14歲 讀緊中二果陣
蔣囝14歲 已經學識非禮女同學

普通人18歲 考緊dse升讀大學
蔣囝18歲 已經攞緊dse 1分去讀ive fd

普通人19歲 讀緊書做緊野
蔣囝19歲 已經俾人係屋企淋[black]黑[/black]油

這。就是,蔣囝、的、一生。

普通人溝緊女
醬囝已經叫勻全港大小雞場

醬仔贏在起跑線上, 我仲係on99咁喺學校溝女
追完成個po 我睇得好辛苦
蔣生你九唔搭八 又咩蚊蚊又盛 人地問東你答西
好難怪你會俾咁多位巴打屌嫁喎

咪咁直啦, 等住畀醬仔鬧係打手

醬囝 我又幫你捉到一隻打手

叫蔣囝打賞你幾張軍票啦 話曬大地大將軍

又多一個

終於估到你思路

叫蔣囝打賞你幾張軍票啦 話曬大地大將軍

本隊長不求名利只求撚狗
早於2016年8月28日
仲用緊五毛殺手呢個user已經上青樓post問141

驗證link提供: http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6503183
唔撚你幾隻中介狗住

你都冇證據證明係中介狗
叫雞唔敢認真係冇撚用 男人之恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞