【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
個post1晚多成10幾個正評
睇番原本個幾個狙擊post 以前一班殭屍連登小學生同你 就以爲岩晒
編文無話你錯 但同時無人confirm 3人係中介同埋兇手係中介 只報導左蘇上網揭發中介後被淋油

你叫當初跟佢 嗰4000幾人情何以堪呢? (我都有份正評咗一個post畀條弱智 )
所以依加要打沉呢隻落水狗

仲有,你會員編號係106946

事發,係二月尾三月頭會員編號係80000-90000

IQ142

你講既野咁矛盾,已經露哂底啦

係呀係呀又露底, 正評咗一個post咋, 唔等於係正評你黑油post呀, 仲有係日日都 推post又有幾出奇

仲有,你會員編號係106946

我ac4月先有, 有咩問題

我啲post大多3月開,3月即刻1001

1001之後唔正評得?

但你ac4月先有

4月唔正評得?

踢爆你又唔鍾意

會員編號係106946

我咪認咗係4月份有ac囉

咁都有得打J

係想多謝你推post, 其實開post目的都係想d人睇到姐
你緊火都唔洗打J啦, f鳴, michelle baby

咁都有得打J

係想多謝你推post, 其實開post目的都係想d人睇到姐

精神勝利法

蔣仔唔會後悔就得
如果以社工身份就希望你會放低戎備
學習點去信人地

如果以巴打既身份就真係 屌你好撚紋塞
食古不化
召喚蔣介石(翻生) 巴打, 好想pm你攞料, 但你係咪打錯email? send唔到個email畀你, 見字速回

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦
求email, 會有方法同你確認身份

其實佢啲料我大把,不過佢尼家都做咗過街老鼠,放人一條生路,就咁算啦

唔好啦 笑下都好嘛
召喚蔣介石(翻生) 巴打, 好想pm你攞料, 但你係咪打錯email? send唔到個email畀你, 見字速回

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦

其實佢啲料我大把,不過佢尼家都做咗過街老鼠,放人一條生路,就咁算啦

醬囝自己都未驚過

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦

其實乜都佢唔肯認, 仲要亂屈人係打手, 得你d料先幫到手, 我地依加只係可以用既有資料撚, 唯有爆多d料先真係打到佢變落水狗嫁咋, 巴打出手啦

佢依加話你係佢班人啦, 唔係咁都頂得順呀嘛
普通人1歲 岩岩學識爬同行
蔣囝1歲 已經練緊跑100米

普通人4歲 岩岩讀幼稚園
蔣囝4歲 已經學識串science書d生字

普通人6歲 岩岩升上小學
蔣囝6歲 已經學識上高登起人底

普通人12歲 岩岩升讀中學
蔣囝12歲 已經學識打擊中介

普通人14歲 讀緊中二果陣
蔣囝14歲 已經學識非禮女同學

普通人18歲 考緊dse升讀大學
蔣囝18歲 已經攞緊dse 1分去讀ive fd

普通人19歲 讀緊書做緊野
蔣囝19歲 已經俾人係屋企淋紅油

這。就是,蔣囝、的、一生。
普通人1歲 岩岩學識爬同行
蔣囝1歲 已經練緊跑100米

普通人4歲 岩岩讀幼稚園
蔣囝4歲 已經學識串science書d生字

普通人6歲 岩岩升上小學
蔣囝6歲 已經學識上高登起人底

普通人12歲 岩岩升讀中學
蔣囝12歲 已經學識打擊中介

普通人14歲 讀緊中二果陣
蔣囝14歲 已經學識非禮女同學

普通人18歲 考緊dse升讀大學
蔣囝18歲 已經攞緊dse 1分去讀ive fd

普通人19歲 讀緊書做緊野
蔣囝19歲 已經俾人係屋企淋[black]黑[/black]油

這。就是,蔣囝、的、一生。

普通人溝緊女
醬囝已經叫勻全港大小雞場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞