【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
說話唔岩聽就係打手
你得罪邊撚個臭閪咁撚大罪比人玩追殺呀
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

蔣仔 徒弟仔幫你捕獲左一隻五毛 中介打手 慕光打手
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

韓國小鮮肉就得一個姐 冇分身既
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

我138 咁點?
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

人地118995都醒過你2436
蔣仔同學見字再留低email等我pm你
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

本來我就做開Cd rom 又幾撚欣賞你 因為你追擊啲中介狗

叫埋成班巴打一齊追Post
依家你郁啲就話人打手 我就睇你唔撚順眼
理性討論
蔣仔同學見字再留低email等我pm你

無用架啦,料我攞左啦

蔣仔係唔係只係識重覆講野沒point
蔣仔係唔係只係識重覆講野沒point

蔣仔嬲嬲
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

理性討論

個個都咁講架啦,片面之詞姐

你唔信又好 信又好啦
我就唔係啲咩打手

118995乜叉野黎
說話唔岩聽就係打手
蔣狗
死番去芝麻街啦仆街

分身

理性討論

個個都咁講架啦,片面之詞姐

你唔信又好 信又好啦
我就唔係啲咩打手

118995乜叉野黎

你個會員編號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞