【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?
醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?

我條女想知, 係咁叫我追問你答咗先呀

將r同a調轉寫,去傳達訊息👍🏻👍🏻

整合下先,篇文就係Gary打既,但因為佢自己良心過意不去但又唔想被反攻,所以將Gary轉打Gray漁目混珠,即係ar轉ra去博一鋪.
我徒弟馬撚最大功榮,發現即post出黎

蔣仔幾時帶徒弟仔去叫雞

整合下先,篇文就係Gary打既,但因為佢自己良心過意不去但又唔想被反攻,所以將Gary轉打Gray漁目混珠,即係ar轉ra去博一鋪.

原來又係計中計中計

你自己都承認架喎

快啲畀晒d證據先啦
笑撚死
撚到醬囝思覺失調了
笑撚死
撚到醬囝思覺失調了

咪咁啦, 話晒成堆人蝦緊個弱智
醬囝今日去左f鳴定出去元朗食企企?

將r同a調轉寫,去傳達訊息👍🏻👍🏻

蔣仔幾時帶徒弟仔去叫雞

師父 我叫蘇蠢戇
Btw 你係點樣發現佢係良心發現

原來又係計中計中計

你自己都承認架喎

快啲畀晒d證據先啦

你自己都承認左啦喎

一直都唔承認, 只係你係咁以為自己係Sherlock Holmes咁係咁錄音機上身宣布勝利咁, 我唔認你又唔gur, 又要話我死撐, 不過點都好, 我係唔會認
醬囝今日去左f鳴定出去元朗食企企?

f鳴
michelle baby
醬仔至愛
Up唔到圖

原來又係計中計中計

你自己都承認架喎

快啲畀晒d證據先啦

你自己都承認左啦喎

一直都唔承認, 只係你係咁以為自己係Sherlock Holmes咁係咁錄音機上身宣布勝利咁, 我唔認你又唔gur, 又要話我死撐, 不過點都好, 我係唔會認

算把啦你,Gray

嗱話咗你又唔鍾意嫁啦, 唔認呀, 你又冇證據
Up唔到圖

Up唔到圖

冇得用圖撚醬囝
不怕神一般的隊友,只怕豬一般的對手

兩師徒合照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞