【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike

偉大既連登仔,王潤丹早兩日結完緍,做狙擊又會咁快有相既?

戇尻 又屌幫你既人

偉大既連登仔,王潤丹早兩日結完緍,做狙擊又會咁快有相既?

答我啦

仲有,啲相王潤丹本人無公開架

冇公開比你 唔代表冇公開比其他人
咁啲差佬係咪要拉哂啲報案人同證人呀

條友以為個世界得佢一個可以放料

醬囝冇 全世界都唔可以有🤦🏻‍♂️
本人自告奮勇些牙圖比狙擊手

報告醬囝,我又捉到隻打手
我用正常人logic都諗唔到弱智蔣狗係度做緊乜鳩
每次醬囝好興奮咁post佢果啲所謂新證據我都睇至成頭問號

騙樓騙局 轉載自香討
麻煩請大家發出去。
請大家認住呢幾個高層老闆。
我曾經係呢間中介公司到做,
每日都成功呃到好多客上?按樓或借錢。
我地每呃得到一個客一百萬,
都有十萬至四十萬的佣金。(即係我地既人工)
絕對唔係市民疏忽大意,
而係我地公司係專門開?呃人錢,
有好多手法,其中一個手法係話低息,幫你減息,黎哄人按樓。
話就話幫市民借十萬,事實借左一百五十萬,係收顧問費。
我所見既客大部分都被騙幾十萬至幾百萬不等。
好多客事後上黎吵同報警,但冇用的。
希望大家廣傳,因為好多公公婆婆普通市民比人呃到冇左層樓,好可憐。
我已經冇係呢間公司做,眼見呢班同事,而家個個買樓買林寶,唔明點解仲做得落手。
個老闆開完一間公司又一間,有幾間公司,但佢呢種公司係比人唱通街後又會執粒,然後再用新名開公司。
[red呢班人已經比人報警太多次,但個老闆無驚過,因為知道告唔入。 ][/red]
我公司老總,一位叫陸威廉,一位叫黃君雁 ,一位叫王潤丹
2位年齡約23歲,楂綠色r8,帶ap手錶
舊公司名: 1.香港置業按竭理財中心
2.利珈國際企業有限公司
3.碧科
4.優越
5.宏昇國際會計有限公司
而家我無做到已經唔知公司新名,基本上每半年會執粒,然後又開新公司,所以經常轉名。
我只知道以前係用減息,低息,現在由於蘋果重新聞大肆報導過後,應該又會轉公司名,地址。
樓下有一班人專門打call,call到d客上黎就哄。
業主通常都係簽完幾個月後先知根本無咩低息,減息,係騙局。
然後上公司嘈,但無用。
蘋果動新聞前排都有不停報導。
如果有受害者認得其中一個,請馬上去報警

因為條友無驚過呀

Yes ar 佢地冇驚過
但驚左你

騙樓騙局 轉載自香討
麻煩請大家發出去。
請大家認住呢幾個高層老闆。
我曾經係呢間中介公司到做,
每日都成功呃到好多客上?按樓或借錢。
我地每呃得到一個客一百萬,
都有十萬至四十萬的佣金。(即係我地既人工)
絕對唔係市民疏忽大意,
而係我地公司係專門開?呃人錢,
有好多手法,其中一個手法係話低息,幫你減息,黎哄人按樓。
話就話幫市民借十萬,事實借左一百五十萬,係收顧問費。
我所見既客大部分都被騙幾十萬至幾百萬不等。
好多客事後上黎吵同報警,但冇用的。
希望大家廣傳,因為好多公公婆婆普通市民比人呃到冇左層樓,好可憐。
我已經冇係呢間公司做,眼見呢班同事,而家個個買樓買林寶,唔明點解仲做得落手。
個老闆開完一間公司又一間,有幾間公司,但佢呢種公司係比人唱通街後又會執粒,然後再用新名開公司。
[red呢班人已經比人報警太多次,但個老闆無驚過,因為知道告唔入。 ][/red]
我公司老總,一位叫陸威廉,一位叫黃君雁 ,一位叫王潤丹
2位年齡約23歲,楂綠色r8,帶ap手錶
舊公司名: 1.香港置業按竭理財中心
2.利珈國際企業有限公司
3.碧科
4.優越
5.宏昇國際會計有限公司
而家我無做到已經唔知公司新名,基本上每半年會執粒,然後又開新公司,所以經常轉名。
我只知道以前係用減息,低息,現在由於蘋果重新聞大肆報導過後,應該又會轉公司名,地址。
樓下有一班人專門打call,call到d客上黎就哄。
業主通常都係簽完幾個月後先知根本無咩低息,減息,係騙局。
然後上公司嘈,但無用。
蘋果動新聞前排都有不停報導。
如果有受害者認得其中一個,請馬上去報警

因為條友無驚過呀

Yes ar 佢地冇驚過
但驚左你

又黎小學雞色盲反

蔣仔又玩人生攻擊
有料想放 要搵邊個
有料想放 要搵邊個

我, 留email聯絡你, 有方法同你認證, 可以放心
不如夾錢搵寵物傳心師
不如夾錢搵寵物傳心師

辛苦多個人喎
不過, 毅進星100
不如夾錢搵寵物傳心師

毅進星 100
有料想放 要搵邊個

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張
有料想放 要搵邊個

又係你啊 Gary

都可以搵我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞