【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
有料想放 要搵邊個

我, 留email聯絡你, 有方法同你認證, 可以放心

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張

唔理你班on9先,去做好市民既責任先

又去報驚? 呢一次去邊間
人地打錯一隻字就係露底
醬囝叫咁多次雞就係尻嗡

推下蔣仔叫雞圖先
有料想放 要搵邊個

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?
有料想放 要搵邊個

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?

被你地撚左成日要去降火

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?

被你地撚左成日要去降火

唔知啲雞催鐘會唔會比醬囝罵係中介打手

又係你啊 Gary

中介打手

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?

被你地撚左成日要去降火

即係po劣質改圖 上連登公審隻雞

中介打手

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?

被你地撚左成日要去降火

皮肉錢真係難搵
人地打錯一隻字就係露底
醬囝叫咁多次雞就係尻嗡

推下蔣仔叫雞圖先

做乜咁緊張

又去掃蕩不法賣淫?

被你地撚左成日要去降火

皮肉錢真係難搵

遇著蔣仔先最可憐
人地打錯一隻字就係露底
醬囝叫咁多次雞就係尻嗡

推下蔣仔叫雞圖先

蔣囝 有大陸人侵權用你個樣做商品 告唔告佢
何謂弱智

弱智是指腦部功能發展緩慢或不能如常完全發展,使學習及社會適應能力受到限制或遇上困難,不及常人。發展遲緩的情況早在嬰兒或兒童期間可察覺得到,不似一般疾病或精神病的突發性。弱智是永久的缺陷,既不是疾病,也不是精神病,不是藥物可以治癒的。但弱智人士可以經過訓練而發展其有限的潛能,增加其獨立及正常生活的能力。

弱智人士的需要
弱智人士的需要基本上與一般人無異,整體來說,他們的需要可分為三大類:

一般需要:
物質上,他們有衣食的基本需要。精神上,弱智人士需要別人的關懷和接納,也需要自我表現的機會,以確立自信心。同時,他們也需要朋友及群體生活。

學習機會:
由於弱智人士學習能力較為遲緩,因此他們需要更多及稍長時間的學習機會。

因材施教:
個別弱智人士的能力差異很大,因此不但需要公平的對待,而且要按其個別能力而教導,使他們發揮潛能。
何謂弱智

弱智是指腦部功能發展緩慢或不能如常完全發展,使學習及社會適應能力受到限制或遇上困難,不及常人。發展遲緩的情況早在嬰兒或兒童期間可察覺得到,不似一般疾病或精神病的突發性。弱智是永久的缺陷,既不是疾病,也不是精神病,不是藥物可以治癒的。但弱智人士可以經過訓練而發展其有限的潛能,增加其獨立及正常生活的能力。

巴打凖備被蔣仔告
蔣囝 有大陸人侵權用你個樣做商品 告唔告佢

打手

蔣仔可唔可以教我你係用咩準則分辨人係咪打手
蔣囝 我錯了
係到同你講聲

食藥啦弱智仔
蔣囝 我錯了
係到同你講聲

食藥啦弱智仔

蔣囝 我錯了
係到同你講聲

食藥啦弱智仔

打手 抹黑 恐嚇證人 妨礙司法公正
蔣囝 我錯了
係到同你講聲

食藥啦弱智仔

仲有中介狗

蔣囝唔好報警 我好驚
蔣囝 我錯了
係到同你講聲

食藥啦弱智仔

仲有中介狗

蔣囝唔好報警 我好驚

冇啦 你洗定八月十五啦 得罪醬囝重想走
撚左咁多日
師傅 唔好潛水 徒兒好擔心你
上水先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞