【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike

口裡説不 身體卻很緊火
一無point,就屈人叫雞

拿 你唔好屈屈聲呀
全部野都出自你自己把口(隻手)
絕無半點改動

用把口去叫?

其實我地洗乜證明你入埋房搞埋隻雞啫, 我地只係想畀人知你成日出現青樓post係整衰自己形象嘅第一隻棋子咋嘛, 洗乜咁大反應, 幫緊你
中介打手真低質

囗講就一定真

咁你d嘢又口講一定係真? 要信你? on9邏輯
中介打手真低質

囗講就一定真

咁你d嘢又口講一定係真? 要信你? on9邏輯

logic 142

青樓post 141
只要醬囝鐘意
上一秒講完下一秒都可以立刻唔認
更何況係呢啲風流史
(懸案公投)到底蔣介石(翻生)有冇上青樓?
https://lihkg.com/thread/248580/page/2?ref=ios

0負皮 醬囝快啲去比翻個負皮為自己平反
上報代表淋油係真 我地又冇質疑你有冇比人淋

你到底有冇邏輯架醬囝

冇代表你所指果啲中介打手係真喎
人地係報導你畀人淋黑油, 唔係報導中介醜聞呀, 唔係話你踢爆中介嗰d係事實呀, 主旨都諗唔明

一名19歲姓蘇的網民,早前於網上大量披露吸血中介的運作模式,又同時圖文並茂、據名披露其中3名懷疑吸血中介主持人的身份,更指該3名主持人賺到第一桶金後,即於旺角和尖沙嘴等地開設果汁店,呼籲網友和市民要抵制有關飲品店,以及籲受害者嚴正指出有關吸血中介的惡行。

人地都淆報錯料, 加返個懷疑呀, 仲學人大聲夾惡話HK01話係事實呀, 唔知醜字點寫嫁喎真係
其實雞蟲無話唔狙擊得中介架 安分守己認左佢咪算🤣
上報代表淋油係真 我地又冇質疑你有冇比人淋

你到底有冇邏輯架醬囝

冇代表你所指果啲中介打手係真喎

agger
same comment

人地敢做唔敢認
企企都有膽食 冇膽大方認左佳

人地敢做唔敢認
企企都有膽食 冇膽大方認左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞