【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
人地打錯一隻字就係露底
醬囝叫咁多次雞就係尻嗡

又多一個

喺你角度個個都係打手, 喺我地角度你就係:

唔撚你幾隻中介狗住

因住俾人告你誹謗 垃圾
唔撚你幾隻中介狗住

因住俾人告你誹謗 垃圾

好想睇醬囝報驚果幾次啲猶差有咩反應
之前有朋友同我講佢考dse見過蔣狗
真人好柒
召喚蔣介石(翻生) 巴打, 好想pm你攞料, 但你係咪打錯email? send唔到個email畀你, 見字速回

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦
求email, 會有方法同你確認身份

其實佢啲料我大把,不過佢尼家都做咗過街老鼠,放人一條生路,就咁算啦

當年有邊個肯放過星星頭
你唔放出黎嘅話呢條撚樣只會一直煩
你唔想連登比條撚樣繼續連累落去就麻煩比料
召喚蔣介石(翻生) 巴打, 好想pm你攞料, 但你係咪打錯email? send唔到個email畀你, 見字速回

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦

其實佢啲料我大把,不過佢尼家都做咗過街老鼠,放人一條生路,就咁算啦

當年有邊個肯放過星星頭

反正你有料出左嚟佢咪又係照樣否認
出唔出都冇影響 咁何樂而不為
醬囝唔洗曲線1001啦
你個頭一日未縮1001左都會開新post

喂,都話左佢比左料我咯

佢唔會應你架啦

呀, 巴打你上水啦

當年有邊個肯放過星星頭

連累?無呢單野連登無人識阿

不要將自己看得這麼重
連登有冇人識都唔會係關你事
蔣狗 愛徒睇完戲無耐 你又咁快上映另一套戲被我睇
果位巴打都好唔話得 醬囝咁含血噴人法都重想比料佢

偉大既連登仔,王潤丹早兩日結完緍,做狙擊又會咁快有相既?

戇尻 又屌幫你既人

呀, 巴打你上水啦

當年有邊個肯放過星星頭

不要將自己看得這麼重

你不如摺埋啦 打手

我做乜事要摺埋 我又做左邊個打手
駁唔到就屈人係打手?
怪唔之得你要retake dse
不過你都係去準備tritake啦

當年有邊個肯放過星星頭

不要將自己看得這麼重

你不如摺埋啦 打手

我做乜事要摺埋 我又做左邊個打手
駁唔到就屈人係打手?
怪唔之得你要retake dse
不過你都係去準備tritake啦

你做人唔好咁反智啦

希望你下年可以比多d時間去溫書
唔好好似今年咁嘥曬d時間做無謂野

戇尻 又屌幫你既人

答我啦

咩邏輯?你冇就唔可以有?
佢係王潤丹本人嘅咁佢比你有咩好處?

戇尻 又屌幫你既人

答我啦

仲有,啲相王潤丹本人無公開架

冇公開比你 唔代表冇公開比其他人
咁啲差佬係咪要拉哂啲報案人同證人呀

戇尻 又屌幫你既人

答我啦

仲有,啲相王潤丹本人無公開架

冇公開比你 唔代表冇公開比其他人
咁啲差佬係咪要拉哂啲報案人同證人呀

條友以為個世界得佢一個可以放料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞