【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
人地真心打,就話我打

中介打手

得兩封email係有中介打手兩個字 我都未講邊封你就自己講先 唔通另一封都係你自己打

你咩logic?

我議事論事就係承認自己打

Are you on9?

你咩logic話我係中介打手 我由頭到尾都係議事論事 我有邊句幫過中介 ??????

你句句都有幫

證據呢
屌醬囝還屌醬囝 同點解屌醬囝就=幫中介

金融中介五毛金屬狗打手死全家

咁樣可以繼續撚醬囝未?
屌醬囝還屌醬囝 同點解屌醬囝就=幫中介

金融中介五毛金屬狗打手死全家

咁樣可以繼續撚醬囝未?

蔣仔話佢尻up 唔係真
Email admin del post先

用咩理由?

刪一開十

Del唔到笑柒你

Del唔到笑柒你

無蔣仔無連登
搵定人開(3)
搵定人開(3)

加埋巴打提供既蔣仔叫雞記錄同蔣仔滋擾email入去
搵定人開(3)

可以整合翻啲時序比人睇醬囝有幾神機妙算 11月就知要整臭自己個朵
搵定人開(3)

可以整合翻啲時序比人睇醬囝有幾神機妙算 11月就知要整臭自己個朵

使唔使等多一陣睇admin會唔會Delete 呢個post
唔delete既話我地又多樣野寫
搵定人開(3)

使唔使等多一陣睇admin會唔會Delete 呢個post
唔delete既話我地又多樣野寫

醬語錄
係呢到張牙舞爪,上court會唔會驚到賴屎啦

笑大人個口

Yes ar 敢問上個月班cid 拉到人未
冇人同你道歉喎

又有邊位醬囝嘅舊同學咁唔好彩比醬囝post上嚟祭旗

Yes ar 敢問上個月班cid 拉到人未
冇人同你道歉喎

出哂水啦

又邊位
笑撚大人個口 醬囝有邊次起岩底架
笑撚大人個口 醬囝有邊次起岩底架

我有起你底咩

做乜咁大反應

蔣仔又唔認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞