【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
班童子軍連acc都開唔到 無得上黎互毆

原來其中一封係蔣仔send既 唔怪得篇幅特別長

真係笑死,我send

幫你整返個整合呢

你同gary,雲以煙,虛構乜柒,同另外個兩位究竟收左幾多錢?

蔣仔 到我有料爆
到我地有料爆, 知道支持者身分

真係笑死,我send

幫你整返個整合呢

你同gary,雲以煙,虛構乜柒,同另外個兩位究竟收左幾多錢?

蔣仔 到我有料爆

答我啦

點解你份人咁cheap 下下都講錢 而且我唔係打手 我係你既愛徒

真係笑死,我send

幫你整返個整合呢

蔣仔 到我有料爆

答我啦

點解你份人咁cheap 下下都講錢 而且我唔係打手 我係你既愛徒

唔好扮野啦

我係你愛蔣啊

真係笑死,我send

幫你整返個整合呢

另外個兩位係邊位
叫雞有咩問題?同你反中介狗又冇衝突既?
叫雞有咩問題?同你反中介狗又冇衝突既?

如果我有叫我會認,但事實我無,純椊係個post 9 up

蔣仔無叫雞 呢一個只係一個計中計中計
笑撚死
笑撚死

果堆係醬囝分身定真cdrom
右下角重有隻大陸仔
笑撚死

右下角重有隻大陸仔

有一個已經肯定係蔣仔 你估下係邊個
笑撚死

右下角重有隻大陸仔

打最長果個?

放住幾個先

保留證據 告鳩佢地恐嚇

蔣仔班支持者又係無咩腦

Shouxin li 支那賤畜
笑撚死

右下角重有隻大陸仔

打最長果個?

你估啱啊 廢事蔣仔又吠我地屈佢 等等被證據被大家睇
人地真心打,就話我打

中介打手

得兩封email係有中介打手兩個字 我都未講邊封你就自己講先 唔通另一封都係你自己打
笑撚死

右下角重有隻大陸仔

打最長果個?

全部都係九小時前
笑撚死

右下角重有隻大陸仔

打最長果個?

全部都係九小時前

之後就無收到所謂蔣仔支持者既抹黑email 搞到我懷疑其實所有都係蔣仔分身 不過我無充分證據 所以我只係懷疑 蔣仔我已經放大懷疑兩個字 記住睇清楚
人地真心打,就話我打

中介打手

得兩封email係有中介打手兩個字 我都未講邊封你就自己講先 唔通另一封都係你自己打

你咩logic?

我議事論事就係承認自己打

Are you on9?

你咩logic話我係中介打手 我由頭到尾都係議事論事 我有邊句幫過中介 ??????

右下角重有隻大陸仔

打最長果個?

全部都係九小時前

之後就無收到所謂蔣仔支持者既抹黑email 搞到我懷疑其實所有都係蔣仔分身 不過我無充分證據 所以我只係懷疑 蔣仔我已經放大懷疑兩個字 記住睇清楚

原來grey係你分身

蔣仔呢句有創意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞