【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike

唔知大家覺得醬仔同王大陸有冇d相似呢?

目測: 2米

醬仔: 大家知唔知我嘅袋子裡有咩?
: 證據?
醬仔: 唔係
: 咁係咩呀?
醬仔: 係面皮呀!!!!!!!!!!!!!!

伯特嘅數學書話一共有5parts嘢教, 結果得4parts, 失望了

唔知大家覺得醬仔同王大陸有冇d相似呢?

你話蔣仔似王大陸 蔣仔又要告你抹黑佢

伯特嘅數學書話一共有5parts嘢教, 結果得4parts, 失望了

蔣仔教數學係咁上下
為大家隆重介紹
芝麻街嘅其中一個成員——蚊蚊 (Mosquitoes)

為大家隆重介紹
芝麻街嘅其中一個成員——蚊蚊 (Mosquitoes)

Make eating fruit fun when you craft Sesame Street Snacks.

蔣仔

有冇手足打算一夠48個鐘就報驚

有冇手足打算一夠48個鐘就報驚

好擔心蔣仔啊
蔣仔你係邊啊
-- 會員Gray喺五月頭先加入狙擊蔣狗行列, 但蔣仔表示四月中嘅時候中介已經派出打手
-- 連登仔質疑到底對方僧唔會咁蠢講到明邊個係自己請返嚟嘅打手
-- 蔣仔一開頭話會員Gray係中介狗(蔣狗喺星期一下午貼圖話已經起到Gray底), 但尋晚證供又話只係收咗錢嘅兄弟同打手, 到底係中介狗定只係打手? 根本冇證據證明

身在曹營,心在漢

好波

蔣仔你潛咁耐水 嚇親一眾巴打 諗住一過42個鐘就去報驚
-- 會員Gray喺五月頭先加入狙擊蔣狗行列, 但蔣仔表示四月中嘅時候中介已經派出打手
-- 連登仔質疑到底對方僧唔會咁蠢講到明邊個係自己請返嚟嘅打手
-- 蔣仔一開頭話會員Gray係中介狗(蔣狗喺星期一下午貼圖話已經起到Gray底), 但尋晚證供又話只係收咗錢嘅兄弟同打手, 到底係中介狗定只係打手? 根本冇證據證明

身在曹營,心在漢

好波

Ng 明

身在曹營,心在漢

好波

醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?

身在曹營,心在漢

好波

Ng 明

前日問到而家究竟邊個係gray

身在曹營,心在漢

好波

醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?

我想問埋周圍話巴打係中介打手 五毛 慕光狗 又係咪你既計中計中計
我條女都要load一load先知自己係蚊蚊, 檢討下自己起底能力啦蔣仔

又衝岀黎7
Gary=Grey=Gray
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞