【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
蔣囝 老老實實 你個名係連登就臭到開曬巷
我就唔明你係網上屈人係打手就有乜意義嘅 你證明到係打手就會收到成個中介集團皮?
而家你澄清自己做唔到 起曬成個集團又做唔到 將成個集團收皮你又做唔到
特別係你個d證據 文章
連一個岩岩學議論文嘅學生都不如
與其你嘥時間做埋d無謂野
你不如攞呢d時間去改變下自己嘅形象性格 識下新朋友
好過你係網上攞唔到存在感之餘又周圍柒
而家搞到成個錄音機咁更加無人會理你信你
你自己諗下

呢種說話已經好多人同佢講過
蔣仔
有沒蔣仔語錄

有沒?

蔣仔

我地好快會係佢既打手名單上面
蔣仔

我係蔣仔打手
我就唔明你係網上屈人係打手就有乜意義嘅 你證明到係打手就會收到成個中介集團皮?
而家你澄清自己做唔到 起曬成個集團又做唔到 將成個集團收皮你又做唔到
特別係你個d證據 文章
你自己諗下

中介狗

唔想理你,浪費自己時間
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/74879/-%E6%81%90%E5%9A%87%E9%80%A3%E7%99%BB%E4%BB%94-%E6%8F%AD%E5%90%B8%E8%A1%80%E4%B8%AD%E4%BB%8B%E9%96%8B%E6%9E%9C%E6%B1%81%E5%BA%97-%E6%A8%99%E5%93%A5-%E6%B1%82%E5%88%AApost%E4%B8%8D%E9%81%82%E6%B7%8B%E6%B2%B9
不過,蘇因在網上的義舉惹禍,他日前收到一個自稱「標哥」的來電恐嚇,聲稱受其中一名被披露身份的吸血中介主持人委托,要求蘇於24小時內刪除所有有關的帖文,揚言「我會搞你屋企人,我會打跛你隻腳,搞到你屋都無得住。」

蘇指「標哥」又於來電中以3萬元「掩口費」作為利誘,稱:「你都搞左我地年幾兩年,都過左咁耐,我地都想改邪歸正撈返正行,我地𠵱家啲果汁店同酒吧生意好唔掂,都幾近執笠,你當比條生路我地行。」

個問題係你做唔到野之餘仲係度連累其他巴打呀傻閪
你做到野大把巴打support你 但你睇你自己而家似乜 過街老鼠炸傻鳩
野又做唔到 又出黎獻世
你老母生你個陣比個腦你係叫你用黎理性思考唔撚係咁樣用呀 明未呀屌你老尾
我再同你講野我就真係浪費自己時間
蔣仔

老實講,你最大問題係你會員編號

唔怕老實話你知 今日先開
點用都未識 我憑乜嘢做打手
我咁多時間打個飛機仲好
118995 幫蔣仔講定先
特別係你個d證據 文章
你自己諗下

中介狗

唔想理你,浪費自己時間
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/74879/-%E6%81%90%E5%9A%87%E9%80%A3%E7%99%BB%E4%BB%94-%E6%8F%AD%E5%90%B8%E8%A1%80%E4%B8%AD%E4%BB%8B%E9%96%8B%E6%9E%9C%E6%B1%81%E5%BA%97-%E6%A8%99%E5%93%A5-%E6%B1%82%E5%88%AApost%E4%B8%8D%E9%81%82%E6%B7%8B%E6%B2%B9
不過,蘇因在網上的義舉惹禍,他日前收到一個自稱「標哥」的來電恐嚇,聲稱受其中一名被披露身份的吸血中介主持人委托,要求蘇於24小時內刪除所有有關的帖文,揚言「我會搞你屋企人,我會打跛你隻腳,搞到你屋都無得住。」

蘇指「標哥」又於來電中以3萬元「掩口費」作為利誘,稱:「你都搞左我地年幾兩年,都過左咁耐,我地都想改邪歸正撈返正行,我地𠵱家啲果汁店同酒吧生意好唔掂,都幾近執笠,你當比條生路我地行。」

你做到野大把巴打support你 但你睇你自己而家似乜 過街老鼠炸傻鳩
野又做唔到 又出黎獻世
你老母生你個陣比個腦你係叫你用黎理性思考唔撚係咁樣用呀 明未呀屌你老尾

不要生氣嘛 連登有愛 互助互愛

Block me
特別係你個d證據 文章
你自己諗下

中介狗

唔想理你,浪費自己時間

野又做唔到 又出黎獻世

[red]你都搞左我地年幾兩年,都過左咁耐,我地都想改邪歸正撈返正行,我地𠵱家啲果汁店同酒吧生意好唔掂,都幾近執笠,你當比條生路我地行。」[size=6][red]

[size=6]做唔到野?

Are you on9?

你係做到野收曬佢地皮 就唔洗而家係度嘥時間係度屈人做打手啦懵撚
知唔知乜撚野叫做到野呀 仲係度獻世
特別係你個d證據 文章
你自己諗下

中介狗

唔想理你,浪費自己時間

野又做唔到 又出黎獻世

[red]你都搞左我地年幾兩年,都過左咁耐,我地都想改邪歸正撈返正行,我地𠵱家啲果汁店同酒吧生意好唔掂,都幾近執笠,你當比條生路我地行。」[size=6][red]

[size=6]做唔到野?

Are you on9?

但係你而家最大問題係亂屈巴打係中介

Block me

不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞