【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike
-- 會員Gray喺五月頭先加入狙擊蔣狗行列, 但蔣仔表示四月中嘅時候中介已經派出打手
-- 連登仔質疑到底對方僧唔會咁蠢講到明邊個係自己請返嚟嘅打手
-- 蔣仔一開頭話會員Gray係中介狗(蔣狗喺星期一下午貼圖話已經起到Gray底), 但尋晚證供又話只係收咗錢嘅兄弟同打手, 到底係中介狗定只係打手? 根本冇證據證明

身在曹營,心在漢

好波

將r同a調轉寫,去傳達訊息👍🏻👍🏻

柯南都無你咁既偵探頭腦

潛左成日就係研究呢個驚天大秘密

蔣仔都未交曬5part 文
醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?
醬囝我想問下入青樓post「扮」叫雞係咪都係整臭自己朵嘅一步棋嚟?

巴打 見你被蔣仔無視咁多次 我幫你問下 利申蔣仔愛將
唉屌得啦, 又唔應我地, 喺咁捉住呢點

但呢點要成立嘅前提:
1. 有中介打去畀醬仔 (未有來電記錄證據)
2. 對方真係中介而唔係玩電話 (未有證據證明醬仔提供電話的確係中介)
3. 對方真係有講明雲生&Gary係中介兄弟 (未有通話內容證據)

有齊證據未? 未就縮返入錄音機度啦
到今時今日仲未搬到電話記錄出嚟
Gary=Grey=Gray

戴笠二世

呢條橋都比你諗到

你點推論個結果出嚟?
到今時今日仲未搬到電話記錄出嚟

蔣狗你啲證據呢
唉屌得啦, 又唔應我地, 喺咁捉住呢點

但呢點要成立嘅前提:
1. 有中介打去畀醬仔 (未有來電記錄證據)
2. 對方真係中介而唔係玩電話 (未有證據證明醬仔提供電話的確係中介)
3. 對方真係有講明雲生&Gary係中介兄弟 (未有通話內容證據)

有齊證據未? 未就縮返入錄音機度啦

整合下先,篇文就係Gary打既,但因為佢自己良心過意不去但又唔想被反攻,所以將Gary轉打Gray漁目混珠,即係ar轉ra去博一鋪.
我徒弟馬撚最大功榮,發現即post出黎

原來又係計中計中計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞