【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(翻生)大整合 (2)

1001 回覆
40 Like 7 Dislike

連登雞霸 青樓夜帝王

神機妙算醬囝 早係去年11月已伏下「用口叫雞」伏筆

叫雞不忘打擊中介

根據資料(醬囝聲稱)
醬囝去勻十八區熱門雞場
元朗 觀塘 深水埗 鐘記 尖沙咀

醬囝除左係中介追擊手
重係人肉夜場攻略
不愧係連登之星

最早記錄係16年11月1號

有冇巴打知醬囝以前係舊登叫咩名
醬囝 叫雞並不可恥
係香港叫雞同做雞都係合法行為
希望你可以大方承認
醬囝於青樓post都不忘追擊ive同學
http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=AU&message=6627810&page=5

緊火咪去出火囉

醬囝冇翻工重咁有米成日叫雞
家底應該唔錯
所有中介狗

同呢班人講黎都無謂,盲反又唔認

Yes ar
講得出又唔敢認
正笠水狗

醬囝mon post 但有關上青樓嘅一概唔理

真係無去過又做乜要理

Yes ar 🤷🏻‍♀️

真係無去過又做乜要理

Yes ar 🤷🏻‍♀️

蔣仔原來係雞蟲之霸

想將全部砌做一張 但太長砌完成條金剛棒開咁🤦🏻‍♂️
早於2016年8月28日
仲用緊五毛殺手呢個user已經上青樓post問141

我地唔可以亂砌醬囝生豬肉 要加翻
懷疑五毛殺手=醬囝
唔係佢又失心瘋走去報猶差
而高登ac只係喺2016年8月4日開, 已經急不及待上青樓

懷疑五毛殺手=醬囝

唔係呀, click profile係direct落蔣介石(翻生)嫁captain

懷疑五毛殺手=醬囝

唔係呀, click profile係direct落蔣介石(翻生)嫁captain

驗證link提供: http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6503183
一無point,就屈人叫雞

拿 你唔好屈屈聲呀
全部野都出自你自己把口(隻手)
絕無半點改動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞