[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (2)

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
應該係香港印
我會畫4張儲齊一套俾巴絲睇下點先
有興趣先去訂製, 不過預我星期一先起到貨, 手繪要時間之餘我仲有另一個筆友po搞緊

比我印 包辦晒印刷交收賣貨

畫好左先再諗
有無人share下有邊啲外國郵局online store係可以比人買郵票再international shipping咁寄嚟香港?

芬蘭郵政好似都有
好想入套moomin但70€
有無人share下有邊啲外國郵局online store係可以比人買郵票再international shipping咁寄嚟香港?

芬蘭郵政好似都有
好想入套moomin但7.70+5€郵費
岩岩開左ac
抽到果個人鐘意電影/人像類型postcard
唔係太知係邊度會有呢啲類型
岩岩開左ac
抽到果個人鐘意電影/人像類型postcard
唔係太知係邊度會有呢啲類型

人像可以去書局買有李小龍像既卡
應該係香港印
我會畫4張儲齊一套俾巴絲睇下點先
有興趣先去訂製, 不過預我星期一先起到貨, 手繪要時間之餘我仲有另一個筆友po搞緊

巴打等你!

勁開心比我發現咗依個post! 搵到一班志同道合都中意postcrossing

巴打慢慢畫,等你出靚postcard

唔急呀巴打 等你

活化建築系列幾靚

我今日都去拎左建築郵票
戶外活動買唔落手

英國royal mail, 台灣中華郵政
買過

芬蘭郵政好似都有
好想入套moomin但7.70+5€郵費

可唔可以試下開團訂moomin,我都想要
你地有冇剔到send/receive local postcard?
成件事會唔會好老尷?
聽朝八點機,啱啱先寫完兩張明信片
諗住機場寄有飛機郵戳
諗住機場寄有飛機郵戳

機場郵局冇咁早開喎?飛機郵戳要dup入郵局入面個個特別郵箱先得
你地有冇剔到send/receive local postcard?
成件事會唔會好老尷?

我冇tick 唔想嘥quota
諗住機場寄有飛機郵戳

機場郵局冇咁早開喎?飛機郵戳要dup入郵局入面個個特別郵箱先得

唔係卦,傻仔咗添
成件事會唔會好老尷?

係香港剔完等完冇剔
剔左成年都未寄過同收過香港
諗住機場寄有飛機郵戳

唔係卦,傻仔咗添

算啦
宜家都有20周年印

活化建築系列幾靚

我今日都去拎左建築郵票
戶外活動買唔落手

我都係琴日先拎,比預期中靚
成件事會唔會好老尷?

係香港剔完等完冇剔

我都係
成件事會唔會好老尷?

係香港剔完等完冇剔

我都係

剔左都無收過香港
成件事會唔會好老尷?

係香港剔完等完冇剔

我都係

剔左都無收過香港

竟然係咁 遲d可能你地互寄
成件事會唔會好老尷?

係香港剔完等完冇剔

我都係

剔左都無收過香港

竟然係咁 遲d可能你地互寄

相認
諗住機場寄有飛機郵戳

唔係卦,傻仔咗添

算啦
宜家都有20周年印

回歸廿年印?比我就唔想要
好似唔好玩
諗住機場寄有飛機郵戳

唔係卦,傻仔咗添

算啦
宜家都有20周年印

回歸廿年印?比我就唔想要

我都唔想要
電子打印打到一舊舊

最鐘意係聖誕叫你早啲寄信個個
唔係成日儲到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞