緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
呢廿四小時好難過
不過第一次玩打得太少字,預左冇票

我專選打字少D人
掛住做其他野唔記得簡人.....
個心灰晒 想自殺....
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉
可能你嘅緣份喺下一轉等緊你呢

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡
Cavendish大哥就是我的希望 Cavendish大哥呢
我淨係揀左一個
應該唔熱門嘅
希望有結果
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡
Cavendish大哥就是我的希望 Cavendish大哥呢

其實唔係次次都隔成個月
話唔定今個月中就開始下一round
等下一次啦
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡

其實唔係次次都隔成個月
等下一次啦

我想哭但是哭不出來
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡

其實唔係次次都隔成個月
等下一次啦

我想哭但是哭不出來

其實你咁重視依個活動既話

當你無人揀個下會仲失落

不如試下出去報下course啦

個course無女識唔到人咪走去報另一個囉
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

睇到人地寫咁多字咁認真
自己果份真係好慶其好廢咁
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

我打好少 睇埋其他女打 覺得自己好鳩

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡

其實唔係次次都隔成個月
等下一次啦

我想哭但是哭不出來

當你無人揀個下會仲失落

多謝巴打😞
但無論你講咩代替品我都好傷心
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

可能揀左你呢咁

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉

已死亡

其實唔係次次都隔成個月
等下一次啦

我想哭但是哭不出來

當你無人揀個下會仲失落

多謝巴打😞
但無論你講咩代替品我都好傷心

屌你老母 抵撚你死啦
傷心乜鳩?預撚左自己實有人揀?
明明有個機會唔撚珍惜 忙你碌撚咩
係咁撚想揀人就記撚低個日子 抽時間睇啦
上黎叫春都唔知做乜鳩
準備0票
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

打得少野果d其實應該傾得舒服d 隨性d
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

咁打得太少 借問你地會以咩準則去揀
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

睇性格果欄,好少睇興趣,興趣相同性格唔岩都無用,性格岩既 興趣唔同又有咩所謂

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

睇性格果欄,好少睇興趣,興趣相同性格唔岩都無用,性格岩既 興趣唔同又有咩所謂

興趣我都無乜睇
我意思係 可能巴打/絲打 連基本性格喜好興趣 都幾粒字就算 咁你點揀?

揀我

我都係揀啲少字就算

興趣我都無乜睇
我意思係 可能巴打/絲打 連基本性格喜好興趣 都幾粒字就算 咁你點揀?

其實性格既野,由睇佢手字都大概有感覺,有d寫到自己幾咁好幾咁好 但一睇手字你會覺得佢係臭雞,就係呢種感覺
希望搞手會公平處理 過咗就無

上輪已經講過過左就無
唔知佢點搞呢次
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

可能揀左你呢咁

我打既興趣比較特別

我都係揀啲少字就算

興趣我都無乜睇

其實性格既野,由睇佢手字都大概有感覺,有d寫到自己幾咁好幾咁好 但一睇手字你會覺得佢係臭雞,就係呢種感覺

空姐
臨交選擇前十分鐘先打原因 每個打左60幾隻字 希望唔係bullshit
呢廿四小時好難過

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

可能揀左你呢咁

我打既興趣比較特別

我玩既活動都係得一個絲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞