緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
lm支持下

lm支持下

留名
lm支持下

lm支持下

lm支持下

lm支持下

lm支持下

其實有無人想直接同叔叔23歲

正當職業 178
今ROUND 係最後一ROUND, 可能呢個新版真係唔合適我玩,,,,

利申: 舊版同新版都有玩, 次次有票.
SOSAD

件樓主仲不思改進
快d摺埋個網啦
今ROUND 係最後一ROUND, 可能呢個新版真係唔合適我玩,,,,

SOSAD

件樓主仲不思改進
快d摺埋個網啦

原諒我冇改到可以直接配對比你

SOSAD

件樓主仲不思改進
快d摺埋個網啦

睇下睇下,又唔願意接受自己個制度廢了
以前舊matchup邊有咁多人反映個配對方式有問題
自己檢討下啦,淨識逃避既廢物
自我感覺良好,不如執左個網啦
廢物lul

其他有心識人既巴絲打
你地搵下其他方式識人好過啦
參加多d活動,fd搭fd,再唔係參加speed dating
狗公姣西們就交友app更有效率
好過搵呢件唔係真心幫人既樓豬,淨係為左自我感覺良好
既然有心識人,係現實世界努力d啦

SOSAD

件樓主仲不思改進
快d摺埋個網啦

廢物lul

其他有心識人既巴絲打
參加多d活動,fd搭fd,再唔係參加speed dating

你串我就得 我串番你就逃避既廢物 公平啲please
你認真留言我自然認真覆你 你留廢話咪學你覆廢話
睇完你打成段野我都搵唔到有咩值得接納既建議 要打廢話鬧下人好容易

好老實同你講 我搞呢個計劃只不過係一時興起以及我IT9朋友練下寫website而造出黎
只係開左個頭先一直搞落去  咩自我感覺,優越感真係冇乜
我唔係社工亦唔係大慈善家 真唔真心幫人大家自己判斷吧
只係成本唔高 只要有人支持就會繼續搞落去
另外個網摺左對我黎講亦唔會係好大損失

玩法方面:
同以前最大分別只不過係限左女方回頭既人數
限左回頭數反面自然會係男方少左人識到人 呢樣亦都係你地屌得最多既野
而且講左好多次 我只有一個原則: 平衡雙方contact數目,唔想女方一次拎到太多contact
呢位巴打與其單單打打 不如建議下點改善可以滿意到你而又附合到我個原則

另外早期的確有唔少bug令到大家體驗唔好,但已經努力改善緊的

SOSAD

件樓主仲不思改進
快d摺埋個網啦

廢物lul

其他有心識人既巴絲打

點定義真心幫先 唔通真係專人follow 你個case 安排條女比你先叫真心咩

每次幾百條友 邊照顧得哂 唔收你錢搞個活動仲講埋乜野真心唔真心

根本就係一個for fun既活動你就睇到人生大事 好似個活動既設定唔好就搞到你孤獨終老咁做乜鳩
報名現正開放
第一次玩 希望報到名
第一次玩 希望報到名

我都係 感謝第96位女會員
原先喺第六round配中嗰個巴打同佢傾左個幾月 後來唔知咩原因就冇再講過嘢 明明好好傾架屌
利申 咩樣都冇開過

不要再說了

分享一單野,話說我好耐之前玩話過舊登第二round既,咁我就成功認識左個絲打啦,在e 家都keep 住tg 吹水既,街都出過啦。咁上個星期同佢睇異形出事啦,我聞到佢有臭狐味 ,我果下真係完全明鏡止水左,但作為朋友我好想同佢講番,但又唔知點講,有無人可以教我
原先喺第六round配中嗰個巴打同佢傾左個幾月 後來唔知咩原因就冇再講過嘢 明明好好傾架屌
利申 咩樣都冇開過

不要再說了

分享一單野,話說我好耐之前玩話過舊登第二round既,咁我就成功認識左個絲打啦,在e 家都keep 住tg 吹水既,街都出過啦。咁上個星期同佢睇異形出事啦,我聞到佢有臭狐味 ,我果下真係完全明鏡止水左,但作為朋友我好想同佢講番,但又唔知點講,有無人可以教我

同佢游水問佢知唔知點解拎第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞