緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
原來上round 有2個叫左我完全無睇 希望絲打望下chatroom la

姐係你唔記得左?
住大西北嘅巴打呀我揀番你啦

唔好意思一問,點解有號碼係上面話回選左我,但我係下面完全見唔到對方嘅號碼?

thx

因為佢地本身冇簡你 自然唔會係下面啦
如果係下面既話你又有簡 你就已經配中左啦

所以我就係奇怪,
有1個回選左我,但出現係下面
又有2個回選左我,而係無出現

咁其實回選左我嘅對象,係應唔應該出現係下面呢?
多謝

唔好意思一問,點解有號碼係上面話回選左我,但我係下面完全見唔到對方嘅號碼?

thx

所以我就係奇怪,

多謝

我反而想知呢,回頭選擇係咪可以出現多過一個巴打係聊天室?
原來上round 有2個叫左我完全無睇 希望絲打望下chatroom la

姐係你唔記得左?

根本on9..本身中左2個 拎左whatsapp咪無現上
到左今日先再開見到有多個無啦啦hi我 日期係5月3 屌dup春

點解選擇唔到嘅,已經用電腦版chrome
Jessica 絲打快online

直接match左 無得再選 只可以等人回

姐係你唔記得左?

到左今日先再開見到有多個無啦啦hi我 日期係5月3 屌dup春

下?姐係配中左之後,對方都仲可以回頭簡番你? 出現你聊天室咁樣?

姐係你唔記得左?

下?姐係配中左之後,對方都仲可以回頭簡番你? 出現你聊天室咁樣?

應該係 上round我match中加3個回頭 一round多左4個fd
Q: 點解回頭揀左人,但冇開到房?
A: 男方回頭選擇需等女方"接受"後才開房,女方只可以係回頭選擇佢既人當中接受其中一個;
。女方回頭選擇則可以直接開房。

Q: 點解有人回頭揀左自己,但冇得接受?
A: 接受回頭需在結果公佈後一日先可以開始接受。

即係如果有人揀左我 我而家揀返佢 之後就等聽晚9點公佈結果?

即係預設咗互相選中嗰個就冇得揀?
食屎啦 今次制度仔既要俾人撚兩次
做女既俾人回頭選唔只一個位
啲女又可以揀多次
公平咩?
有配中左,但已經簡唔到 好想識番你啊
暗號:緣起/jason chen
tg:now1123

有無巴打一齊撚狗公

OKOK

型到我出哂水

我仲TG左佢 等緊佢應我

已經轉左id

嘩屌 認得邊個巴打

thx

所以我就係奇怪,

多謝

仲有聽晚係咪鬥快? 定係都跟排位次序先
頭次join唔識

即係預設咗互相選中嗰個就冇得揀?

Match中你仲想揀?
啲女又可以揀多次
公平咩?

Jessica 去左邊啊
第一次參加所以唔識

Same
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得
我講2句比大家聽

應該睇頭10位 有冇match 中
中左》開聊天

唔中回頭》等人accept

應該係咁

thx

所以我就係奇怪,

多謝

唔可以
女方只可以係回頭選擇番自己既對象中accept其一黎開chatroom

另外下面table係揀左你既對象 有互揀的話應該會match中
除非對方已同其他人互配
所以請絲打send email比我check下 附上你isp email adress / 個人資料中key words( 如FB用戶)

thx

所以我就係奇怪,

多謝

唔可以
女方只可以係回頭選擇番自己既對象中accept其一黎開chatroom

另外下面table係揀左你既對象 有互揀的話應該會match中
除非對方已同其他人互配
所以請絲打send email比我check下 附上你isp email adress / 個人資料中key words( 如FB用戶)

原來係咁,唔該哂
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得

限制左女方唔可以一回合同時拎到太多Contact
我講2句比大家聽

應該睇頭10位 有冇match 中
中左》開聊天

唔中回頭》等人accept

應該係咁

都係等聽晚就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞