緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
唉,原來有個絲打揀左我兩次,放左入三大,睇左佢profile又係鍾意gem,之前都想揀,但最後俾其他人match左囉sosad
重要公告

因策略性調整,Triangel.hk 將由今天起停止往後任何更新,請至另行通知。
網站仍會照常運作,不用擔心。

另外近日有新技術人員強勢加盟,會在不久將來為大家提供新的交友體驗
痴線
成條87仔咁配唔中係到發成晚癲,
就咁睇都睇唔出會係d幾隨緣既人,chur到仆街,好彩沒match中出來害人

佢話自己直接Match中咗(聲稱)
成功配對少左

好正常 你望下d票 多人定少人都好永遠去鬼哂一兩個人到
配中左
不過佢俾其忚人配左先
明明配中左 對方係聊天室一句野都無講過
我真係好有心想傾 每個人既cv我都認真睇哂
而家又要等下round
利申:女user 有幾十人選擇

btw點解唔可以互相選中就有得傾:(
咁都係一種緣份呀
夾就夾,唔夾就唔夾, 唔會因為只可以同1個人傾就會夾
成日都好似辛辛苦苦揀完又係等下round咁有少少sad
純粹表達意見, 感謝樓主run呢個計劃
點我excel有我資料但係個網到就搵唔到我資料既

Email me check

Sent

樓主知咩事未?
比我知發生咩事都好嗎
知道email返我啦唔該哂樓主
而家又要等下round

咁都係一種緣份呀

配到唔一定包生仔
而家又要等下round

咁都係一種緣份呀

呢個game都只係trial and error game, 每rd識一大堆一樣可以揀到一個自己有意ge, 每rd識得一個無論特別珍惜與否亦同會否有好結果無乜關係。

最後都係越識得多越易撞中一個互相岩ge對象

好多時夾ge 根本同cv內容無關,cv睇落夾ge就一開口幾句就end game
而家又要等下round

咁都係一種緣份呀

配到唔一定包生仔

我願意同上面位絲打生仔
而家又要等下round

咁都係一種緣份呀

配到唔一定包生仔

我願意同上面位絲打生仔

執L左佢啦 ,34% 0票,計我話取消男方揀人,直接將比例較到100:1,點埋相也黎做鴨

執L左佢啦 ,34% 0票,計我話取消男方揀人,直接將比例較到100:1,貼埋相出黎做鴨

執L左佢啦 ,34% 0票,計我話取消男方揀人,直接將比例較到100:1,貼埋相出黎做鴨

以前0票係4x%
請理性討論事實
唉,原來有個絲打揀左我兩次,放左入三大,睇左佢profile又係鍾意gem,之前都想揀,但最後俾其他人match左囉sosad

我㨼頭仲要冇得揀佢

以前0票係4x%
請理性討論事實

零票既的確少左,無論高登定連登都係男多女少
要做到人人有票係冇可能既事
Btw今次終於有票,希望對方回頭揀我

點先可以揀兩次?
點都好 希望巴同依位絲下round match到
真心想知有24票個男仔係咩條件

肯定有米八

肯定有米八

反而想知道邊條女121票
超過1/4巴打揀佢

肯定有米八

超過1/4巴打揀佢

肯肯定係混血兒個位空姐

肯定有米八

超過1/4巴打揀佢

肯肯定係混血兒個位空姐

我又唔覺
毒撚邊有自信揀D咁完美既女仔

肯定有米八

超過1/4巴打揀佢

肯肯定係混血兒個位空姐

我又唔覺
毒撚邊有自信揀D咁完美既女仔

有咁多個位,咪鳩填下唔好蝕,唔出奇
好似以前jupas 幾10個位預5條E 都無都可以填個medic 過下癮咁

肯定有米八

超過1/4巴打揀佢

其實我兩個都想知
利申:0票毒撚

執L左佢啦 ,34% 0票,計我話取消男方揀人,直接將比例較到100:1,點埋相也黎做鴨

一味係到發癲既垃圾咪依d囉,唔反思下自己幾撚廢
玩配對一定要比票你,都唔知咩心態
痴線
成條87仔咁配唔中係到發成晚癲,
就咁睇都睇唔出會係d幾隨緣既人,chur到仆街,好彩沒match中出來害人

佢話自己直接Match中咗(聲稱)

你班傻仔可以收一收皮未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞