緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike

唔計MATCH回頭有7個

開始傾未

我尋晚話左唔玩就唔玩
垃圾計劃
無打算入CHATROOM

咁恭喜配中你位絲打

傻仔
問心玩得呢D PLAN個POOL會係D咩人
我出於好奇玩
唔覺意又MATCH
要溝女就正正經經識人啦
玩埋呢D野

岩岩西鐵線玩傳說用薇拉個位絲打
三千春江水
1 個月前
我見你不停斷線
見到覆我啦 我都有玩 一齊玩啦

正正經經識人

屌你你真係好撚賤

老實講 我記得三千巴打個名 好似出現過係舊post

開始傾未

我尋晚話左唔玩就唔玩
垃圾計劃
無打算入CHATROOM

咁恭喜配中你位絲打

傻仔
問心玩得呢D PLAN個POOL會係D咩人
我出於好奇玩
唔覺意又MATCH
要溝女就正正經經識人啦
玩埋呢D野

岩岩西鐵線玩傳說用薇拉個位絲打
三千春江水
1 個月前
我見你不停斷線
見到覆我啦 我都有玩 一齊玩啦

正正經經識人

屌你你真係好撚賤

老實講 我記得三千巴打個名 好似出現過係舊post

無玩一排一上黎又有花生食 睇住班友仔叫春真係好爽
Hi long time no see

hi傻子

又話食飯 食到2046

係咪我掉幾日出黎大家就會出先

hi傻子

又話食飯 食到2046

我100%出了

hi傻子

又話食飯 食到2046

我100%出了

hi傻子

又話食飯 食到2046

我100%出了

無你份

hi傻子

又話食飯 食到2046

我100%出了

無你份

你2個咁遠我都唔會黎

Who are you ar bitch

唉…傷心
如果同琴晚冇分別 名字都仲係- 係咪即係失敗左?
如果同琴晚冇分別 名字都仲係- 係咪即係失敗左?

有機會係,等多陣啦,啱啱九點冇耐
睇嚟我回頭果個女仔唔理我
睇嚟我回頭果個女仔唔理我

我都未見
不過今次經驗話我知身高差少少都不妨可以試下揀
咁多廢話 因咩原因參加/需要參加呢個計畫就係重點
你係唔怕無女既就唔需要為期他需要女既巴打出聲
巴打們多數係無女想搵女出參加 預左係比女揀而唔係男揀女
現實定呢個計畫都係一樣 女揀男
配唔到咪等下次 等不到咪唔玩出去現實比錢識人囉

我撐樓主架 但女仔可以開到更多既房絕對係好事 開到房比人HEA都好過房都開唔到 連少少機會表現自己既機會都無埋

開多d房講左好耐了 但樓主話有班友會屌女仔hea回

到底係有機會俾人hea慘d 定手渣六七票但回頭開唔到慘 講真回頭就係揀最想識果個 多數都俾唔少人回頭 咪又係集中番多票果度
想請問有經驗巴絲打...

點樣可以keep住傾

個人黎講真係幾唔得閒幾多野做..
係咪冇得睇對方將自己擺第幾?
點解有人揀左我,我按唔到 「選擇」 呢個掣
係咪冇得睇對方將自己擺第幾?

已經同其他人配左

已經同其他人配左

好撚慘,揀左人矛人理我,比人揀左 又冇得accept,唉

已經同其他人配左

好撚慘,揀左人矛人理我,比人揀左 又冇得accept,唉

我都係 哈哈
放棄
無人回頭
]重要公告

因策略性調整,http://Triangel.hk 將由今天起停止往後任何更新,請至另行通知。
網站仍會照常運作,不用擔心。
第六回開放時間為六月二十日

另外近日有新技術人員強勢加盟,會在不久將來為大家提供新的交友體驗
]重要公告

因策略性調整,http://Triangel.hk 將由今天起停止往後任何更新,請至另行通知。
網站仍會照常運作,不用擔心。
第六回開放時間為六月二十日

另外近日有新技術人員強勢加盟,會在不久將來為大家提供新的交友體驗

另外近日有新技術人員強勢加盟,會在不久將來為大家提供新的交友體驗 我收到風
放棄
無人回頭

x2
開左chatroom 巴打冇上線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞