緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
第一次報名參加既巴打

希望順順利利
屌 又唔記得改個profile
今回少左好多人 準備零票
今ROUND 係最後一ROUND, 可能呢個新版真係唔合適我玩,,,,

利申: 舊版同新版都有玩, 次次有票.
SOSAD

我都係想搵個有正當職業, 工作而且唔太差, 學歷有番咁上下, 細個自己, 樣OK, 鐘意去下旅行, [E.G.例如會常去下尼泊爾EBC...] 的人,

叫定春.

Hi 巴,你去過尼泊爾e b c?可唔可以分享下
報名時間: 5月30日 晚上9時 - 6月2日晚上9時
選揀對象: 6月3日 晚上9時 - 6月5日 晚上9時
結果公佈: 6月6日 晚上9時

其實中間兩段時間點解要隔成24小時? 好奇
我指 6月2日9PM~6月3日9PM 同埋 6月5日9PM~6月6日9PM
預左0票,求其寫profile
利申有女

有女仲玩係咩事?
利申有女

有女仲玩係咩事?

想溝多件掛
報名時間: 5月30日 晚上9時 - 6月2日晚上9時
選揀對象: 6月3日 晚上9時 - 6月5日 晚上9時
結果公佈: 6月6日 晚上9時

其實中間兩段時間點解要隔成24小時? 好奇
我指 6月2日9PM~6月3日9PM 同埋 6月5日9PM~6月6日9PM

會員資料需要人手處理
空白AC/違規AC需要DQ
同埋部份會員打左好excel無法識別既符號都需要修正下
Offline for maintenance?
利申有女

有女仲玩係咩事?

想溝多件掛

可能佢條女起第度同其他佬玩緊呢
利申有女

最後 祝有另一半又要玩又唔講明只係識朋友既仆街
全部都比689同佢d快樂小伙伴們雞姦
好驚0票
利申有女

on9 交個友關你撚事

屌你老母有女仲玩仲聲大夾惡
死賤種
今回少左好多人 準備零票

今回比上一回多左3x人
原來大家都打咁多野, 仲要咁detail

睇黎我可能收皮

見住咁多女都要求170我又收得皮

不過都係玩下姐, 又幾好玩幾得意
原來大家都會打到成篇文出黎 睇黎我都係摺埋算
個 空姐係咩玩法。。。。
利申有女

on9 交個友關你撚事

屌你老母有女仲玩仲聲大夾惡
死賤種

邊個揀中咪邊個唔好彩

邊位巴打扮女仔咁好文筆認左佢喇

接手公司果個?

邊位巴打扮女仔咁好文筆認左佢喇

想睇
屌,好撚嬲
今次第5回,終於報到名
之前冇一次報到

點知我profile剔咗200kg
excel同webpage都冇show到我出嚟
而家改返都冇撚用
真係sad撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞