緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
根本係有班小朋友無人揀發老脾

講真絲打無揀呢d on9仔真係心水清

配唔中喺到發脾氣
好彩無揀到

留巴打 仲留係到mon post 成功人士
作為絲打想講句
其實就算match到,咁好彩知道個acc係你黎,見到你嘈既
我係條女都唔想再同你傾計

真心既
反思下,有無需要用幾頁去屌鳩個計劃浪費自己人生

只可以講男方係幾慘

純粹個人會認為慘極,都只不過係個遊戲
何況認真動怒一晚?(我意思係可以嬲可以屌,但無必要花上一整晚)
好好處理一下自己情緒

我係今次玩完個fd同我講改左規則我先知
我下次都唔會再玩
簡直on9

你的朋友就是你

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

一個人開兩個AC扮有人支持
你又有咩證據證明我係五毛先,冇道理就耍嘴炮
如果你係咁撚把炮下Round 唔玩嘅,人地用咩方式關你撚事咩,睇死你下Round又咪繼續玩

又有小學雞入黎為反而反

我講五毛手段 佢就自認五毛
中文都未撚識睇

你Logic係咪有問題?你冇證據點證明到我係,法庭告人都要有證據先入到罪啦

話你五毛手段 即係你 = 五毛?
要證據?
我話你智障添呀

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

佢地自己參加左唔mon post怪自己啦
有咩好反對
呢啲不嬲都係要講時機架啦
時機過左就咩都無 有咩問題?
我上次都唔夠人快揀 係自己問題唔夠人快 有咩好怨

你今次搞到啲仔同鴨有咩分別
係原則問題 明未?

唔係每個人都得閒下下準時mon post
樓主好多時都係比一段時間大家去準備
你可以話唔公平
我都可以話咁對返夜班既人公平d

即係緣份係唔使自己取咁話?
依家個問題係男人會俾人撚兩次
係尊嚴同原則問題
緣份呢啲野一次機會捉唔住就捉唔住架啦
仲可以俾人reset揀多次
你答我呢啲仲叫咩緣份?

開緊工邊得閒mon post
唔係話唔使自己爭取
但唔同情況下總有唔同人有利d
原本2.5:1呢個比例本身對女仔已經有利
佢地既選擇肯定多過男仔
參加得就有覺悟總有d唔係對自己有利既條件
始終呢個係一個免費既自願參與計劃
人地整一大壇野出黎比你咁屌法我會覺得有d悽涼

咁建議admin改公佈時間啦好無?
點都好過仔都俾撚兩次

唔經唔係match唔match到問題
屌喇星平時啲女權又咁鐘意衝出黎爭取平等
家陣?
仲有啲on9覺得match到就okay無問題
俾人侮辱緊男人呢兩個字都未知

屌,巴打心水情,明明香港女多男少,個制度仲要女有優勢

因為即使女多男少
現實都係男追女
普通樣女仔既市場大過普通仔既市場
你係女 你普通樣已經有人追
你係仔 普通樣 又要識乜識物 又大隻又sporty又陽光又風趣幽默又要170up
男仔同女仔既要求同標準又唔同
齋睇邊個多d意義唔大
你參加前已經知個玩法係咁架啦
係咁唔滿意個玩法一早就唔應該參加啦
根本係有班小朋友無人揀發老脾

講真絲打無揀呢d on9仔真係心水清

配唔中喺到發脾氣
好彩無揀到

留巴打 仲留係到mon post 成功人士

食下花生姐 japjapjap
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

何況認真動怒一晚?(我意思係可以嬲可以屌,但無必要花上一整晚)
好好處理一下自己情緒

都唔係成晚既 2個鐘左右姐
慘又未算慘 話晒個制度本身女方係有優勢
巴打參加得基本上都要預左無人揀
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

男性係衝動既動物 女性係理性既動物 咪當推post睇下樓主會唔會有咩改動
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

我依家係屌鳩AMDIN玩撚班男人
唔係MATCH唔MATCH到問題
MATCH係事少

男人係呢個PLAN入面既角色變到極低微
完完全全係俾humilation

呢度仲有小學雞覺得match到就問題 有女就ok
呢個係普世價值觀問題

屌喇星他日中共俾到著數呢代人
係咪其他野都可以唔理?
自己大富大貴有女屌就得?

對唔對得住男人呢兩個人?
絲打你明未?

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

佢地自己參加左唔mon post怪自己啦
有咩好反對
呢啲不嬲都係要講時機架啦
時機過左就咩都無 有咩問題?
我上次都唔夠人快揀 係自己問題唔夠人快 有咩好怨

你今次搞到啲仔同鴨有咩分別
係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

唔係話唔使自己爭取
佢地既選擇肯定多過男仔

點都好過仔都俾撚兩次

家陣?

因為即使女多男少
現實都係男追女
你係仔 普通樣 又要識乜識物 又大隻又sporty又陽光又風趣幽默又要170up
齋睇邊個多d意義唔大

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

男性係衝動既動物 女性係理性既動物 咪當推post睇下樓主會唔會有咩改動

你會唔會調轉左?
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

MATCH係事少

完完全全係俾humilation

呢個係普世價值觀問題

係咪其他野都可以唔理?

對唔對得住男人呢兩個?
絲打你明未?
配中左
但係係揀我嘅人入面見到有個性格興趣match過揀中嗰個
嗰位巴打cv打得好少 好多同我似既興趣都冇講出黎 所以我就冇揀到

我係好認真逐個逐個睇既人 我相信都有唔少人會咁
所以同大家講聲一定一定要打好個cv

利申 都係玩過一次先知cv有幾重要
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

你有企係男方角度諗過?用左幾粒鐘報名填CV瘋狂F5,你地用幾分鐘報名揀人,你同我講game only? 你試下做男人唔動怒我拜你做佛祖,想繼續做港女麻煩collect skin
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

MATCH係事少

完完全全係humiliation

呢個係普世價值觀問題

係咪其他野都可以唔理?

對唔對得住男人呢兩個
絲打你明未?
作為絲打想講句

真心既

只可以講男方係幾慘

好好處理一下自己情緒

你會唔會調轉左?

情感方面的確係咁
配中左
嗰位巴打cv打得好少 好多同我似既興趣都冇講出黎 所以我就冇揀到

打多左反而0票

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

如果你係咁撚把炮下Round 唔玩嘅,人地用咩方式關你撚事咩,睇死你下Round又咪繼續玩

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

你Logic係咪有問題?你冇證據點證明到我係,法庭告人都要有證據先入到罪啦

要證據?
我話你智障添呀

屌,同d logic有問題嘅人講道理都晒鳩氣,咁你慢慢吠啦下,廢事同你嘈落去,一早知咩玩法啦,又要玩又要吠不公,要人改制度就你,自己反醒下啦
Match唔中就呔,包你生埋仔好唔好

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

唔係話唔使自己爭取
佢地既選擇肯定多過男仔

點都好過仔都俾撚兩次

家陣?

因為即使女多男少
現實都係男追女
齋睇邊個多d意義唔大

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據

賓妹係香港人 你返小學啦

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

屌,同d logic有問題嘅人講道理都晒鳩氣,咁你慢慢吠啦下,廢事同你嘈落去,一早知咩玩法啦,又要玩又要吠不公,要人改制度就你,自己反醒下啦

駁唔到就駁唔到啦
在理你又唔夠我講
重讀小學啦

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

溫水熟蛙第一批死咪你呢種囉

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題
我match到我都唔撚開chatroom呀
配中左

打多左反而0票

+1 玩完一次睇到人地寫乜 先知自己寫漏左好多野,寫得太簡單太小

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題
我match到我都唔撚開chatroom呀

仲要講緊到女揀男係應份咁
男人地位何在呀
家陣俾人踩撚到上心口呀
唔撚係match唔match到問題
係admin呢個改動on9
完全當男人係鴨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞