緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
個個女都講到自己興趣多姿多彩

係咪我掃得太快

無論男定女,包括我自己, 其實都係大路野
想請問下寫完個原因之後對方係咪會睇到?
幾時先會睇到?
個 空姐係咩玩法。。。。

邊位巴打扮女仔咁好文筆認左佢喇

想睇

好顛 如果係真,500個男參加者 可以有499個都擺佢第一

其實以佢條件,點會識唔到男仔。根本唔洗玩
想請問下寫完個原因之後對方係咪會睇到?
幾時先會睇到?

到宣佈結果 對方就會睇到
預左0票,求其寫profile
利申有女

最後 祝有另一半又要玩又唔講明只係識朋友既仆街
全部都比689同佢d快樂小伙伴們雞姦

on9 交個友關你撚事

屌你老母有女仲玩仲聲大夾惡
死賤種

邊個揀中咪邊個唔好彩

如果你係有女又係到搵食的話就祝你條女比人地口爆中出都唔關你條撚事

想睇

邊個?

想睇

邊個?

好易搵姐
手痕dl左女profile黎睇
睇完真係…
睇完真係…

講下得獎感受
睇完真係…

講下得獎感受

我係絲 睇番絲啲profile
俾著我係男人都會全車靜曬

係咪我掃得太快

我識個d一般都係飲飲食食 旅遊影相 最多就做瑜珈 邊有咁多興趣

係咪我掃得太快

我識個d一般都係飲飲食食 旅遊影相 最多就做瑜珈 邊有咁多興趣

所以我唔會睇興趣
我淨係睇性格
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁
同埋好多寫出黎嗰啲條件好似想要個完美男人多啲 (但係呢個世界邊有咁多完美嘅人吖…)
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁
同埋好多寫出黎嗰啲條件好似想要個完美男人多啲 (但係呢個世界邊有咁多完美嘅人吖…)

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

咁同要靚仔冇分別
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

咁同要靚仔冇分別

係架啦
預計今次又係0-1票
我報左第一次玩
我睇到好多人都寫得好長好多野

已我就簡簡單單..怕冇人留意
我報左第一次玩
我睇到好多人都寫得好長好多野

已我就簡簡單單..怕冇人留意

都係睇條件既姐
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

咁同要靚仔冇分別

口裡說不 身體卻很誠實
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

exac7ly 有齊曬應該係拍緊拖 唔洗玩呢個遊戲
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

我琴晚睇完同你諗法一樣 真係完美男仔 大佬咁完美洗鬼同你班蛋散係到玩依個game
留名睇下
睇完真係…

講下得獎感受

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

我琴晚睇完同你諗法一樣 真係完美男仔 大佬咁完美洗鬼同你班蛋散係到玩依個game

profile話無乜要求, match完之後就.............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞