緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
手痕dl左女profile黎睇
睇完真係…

講下得獎感受

我係絲 睇番絲啲profile
俾著我係男人都會全車靜曬

此話何解? 太相似?

個個都想要170up咁
同埋好多寫出黎嗰啲條件好似想要個完美男人多啲 (但係呢個世界邊有咁多完美嘅人吖…)

要運動
唔洗太靚仔
專一
識樂器
乜春都要識

exac7ly 有齊曬應該係拍緊拖 唔洗玩呢個遊戲

我琴晚睇完同你諗法一樣 真係完美男仔 大佬咁完美洗鬼同你班蛋散係到玩依個game

寫係咁寫,佢地揀人時未必係咁樣跟checklist 揀人架
我覺得改為男女都可以揀10個人以內 可以同佢對話 唔岩傾既即del同無得翻轉頭同埋無得重新揀過會比好 老實講咁樣配對 好既就一堆人搵 相反比較遜色既就無人搵 公平咩? 我覺得咁樣無就緣分計劃既理念 預左無人match到
我覺得改為男女都可以揀10個人以內 可以同佢對話 唔岩傾既即del同無得翻轉頭同埋無得重新揀過會比好 老實講咁樣配對 好既就一堆人搵 相反比較遜色既就無人搵 公平咩? 我覺得咁樣無就緣分計劃既理念 預左無人match到

好似match up咁,一女可以同時同幾個傾會好d,多d仔有機會

正正同現實一樣
電腦睇就睇到自己save咗咩choice
電話睇就乜都無
預左0票
識樂器但幾round冇人揀
cambridge男都有
呢廿四小時好難過
不過第一次玩打得太少字,預左冇票
cambridge男都有

都可以生得好柒好毒
掛住做其他野唔記得簡人.....
個心灰晒 想自殺....
又要等一個月
又要等一個月

有冇一個可能性比我交返D女會員NUMBER去簡
終極灰
又要等一個月

終極灰

絲打唔記得簡可PM
又要等一個月

終極灰

絲打唔記得簡可PM

巴打呢
又要等一個月

終極灰

絲打唔記得簡可PM

巴打呢

媽呀 我等左好耐就等依一回
有冇得大發慈悲
又要等一個月

終極灰

絲打唔記得簡可PM

巴打呢

媽呀 我等左好耐就等依一回
有冇得大發慈悲

Cavendish大哥
明天知結果
Cavendish大哥 我知道我冇簡係我錯
比次機會我
我唔想再等一個月了
次次都有人無交

我想死呀
次次都有人無交

我想死呀

我高登都PM埋Cavendish大哥了
又要等一個月

我都唔記得
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉
可能你嘅緣份喺下一轉等緊你呢
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既
又要等一個月

我都唔記得

真心很想哭

等下一轉囉

可能今轉會中左個好好既

希望在下轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞