緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
答我啦 admin
我知你有mon post
你今次點解釋呀

唔好咁動氣,其實我覺得巴打可以提議下新既配對方法
睇下admin接唔接納

你地做絲打既比例上係一定好大機會俾人揀
依家好多巴打玩左唔只一兩次
呢個ratio有人揀已經係偷笑
鬥快咪鬥快囉
依家搞到啲仔好似鴨咁放晒係menu度
啲女揀唔岩仔仲可以係本menu度慢慢揀
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理
反而如果控制男女比例相近d會唔會好事

會無人玩

我可以肯定一定失敗
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

到時又會有一班人話join唔到

巴打我同你好撚夾
其實match唔中,見到有人揀翻我,都好開心
不過我覺得 如果揀我果條友 佢係match佐 不如唔好顯示[選擇]依個制 我會以為係iphone/ios版問題 令我選擇唔到
第一次玩 我有冇get錯?
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

一間班ON9仔又話參加唔到啦

佢依家咁玩法分分鐘actual ratio大過2.5
不如索性開10:1
揀唔到無咁撚嬲
你改名叫揀仔計劃啦

做乜鳩姐你,改到1:1好唔好?到時咪仲多人開假女User等自己參加到
2.5:1算係咁啦,不過我覺得:1會好少少
仲有你估個估都好似係咁得閒捕係電腦前面鬥快咩,連CV都冇時間睇就回頭我覺得係好唔尊重人
有兩個人選擇左我
其中一個我都有揀左佢
但回頭個度點解選擇禁唔到, 因為佢比人match左?

簡唔到係對方已經中左了
不過我覺得 如果揀我果條友 佢係match佐 不如唔好顯示[選擇]依個制 我會以為係iphone/ios版問題 令我選擇唔到

今次玩法係你回頭揀佢
但同時可能有10條友回頭揀佢
佢可以再係回頭入面10揀1
簡單啲講
你將會俾人撚多一次
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

佢地自己參加左唔mon post怪自己啦
有咩好反對
呢啲不嬲都係要講時機架啦
時機過左就咩都無 有咩問題?
我上次都唔夠人快揀 係自己問題唔夠人快 有咩好怨

你今次搞到啲仔同鴨有咩分別
係原則問題 明未?

唔係每個人都得閒下下準時mon post
樓主好多時都係比一段時間大家去準備
你可以話唔公平
我都可以話咁對返夜班既人公平d

今次玩法係你回頭揀佢
簡單啲講
你將會俾人撚多一次

如果你揀都揀唔到即係直接配對左

今次玩法係你回頭揀佢
簡單啲講
你將會俾人撚多一次

下? 咁衰
同樣地個巴打有幾個絲簡佢,佢只可以簡一個?
本身2.5:1個ratio已經大,計埋假ac就4:1左右,女可以揀兩次=8:1, 屌你老尾,八個小矮人?
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

即係緣份係唔使自己取咁話?
依家個問題係男人會俾人撚兩次
係尊嚴同原則問題
緣份呢啲野一次機會捉唔住就捉唔住架啦
仲可以俾人reset揀多次
你答我呢啲仲叫咩緣份?
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
只係我朋友講番俾我知個規則轉左
我覺得好on9要屌醒你

圖都冇張你話有10個楝你都得嫁啦,請繼續吹

今次玩法係你回頭揀佢
簡單啲講
你將會俾人撚多一次

下? 咁衰

Q: 點解回頭揀左人,但冇開到房?
A: 男方回頭選擇需等女方"接受"後才開房,女方只可以係回頭選擇佢既人當中接受其中一個;
。女方回頭選擇則可以直接開房。
FROM Q&A

所以上面位巴打先屌晒鬼

今次玩法係你回頭揀佢
簡單啲講
你將會俾人撚多一次

下? 咁衰

明未?
無直接match既巴將會俾人撚兩次
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

到時又會有一班人話join唔到

巴打我同你好撚夾

不如我地match啦

講笑
次次都有一班人唔睇Q&A
仲有D要包生仔
本身2.5:1個ratio已經大,計埋假ac就4:1左右,女可以揀兩次=8:1, 屌你老尾,八個小矮人?

答我啊
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
只係我朋友講番俾我知個規則轉左
我覺得好on9要屌醒你

圖都冇張你話有10個楝你都得嫁啦,請繼續吹

無人迫你信 我都唔會放圖
呢個係男人尊嚴問題
你覺得自己接受到咪繼續

你咁計都ON99
食屎啦 今次制度仔既要俾人撚兩次
做女既俾人回頭選唔只一個位
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得

睇男女參加反應就知道不公平一直存在

你搞清楚香港一直係女多男少
少女玩唔代表啲咩
我只係覺得admin呢個改動好on9
女既就可以揀二次?

回返第一個post
女多男少代表d咩?
現實都仲係女仔吃香d
樣普通已經大把人追
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

即係緣份係唔使自己取咁話?
依家個問題係男人會俾人撚兩次
係尊嚴同原則問題
緣份呢啲野一次機會捉唔住就捉唔住架啦
仲可以俾人reset揀多次
你答我呢啲仲叫咩緣份?

好簡單,咁撚有原則咪唔好玩lo,何必自取其辱

答我啊

呢位巴水心水清
隨時唔只8:1
如果好似之前咁配唔中嘅絲打一次過拎幾個contact
到時又有巴打比人hea又會上黎屌鬼:
無心就唔好揀人啦
食屎啦 今次制度仔既要俾人撚兩次
做女既俾人回頭選唔只一個位
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得

睇男女參加反應就知道不公平一直存在

你搞清楚香港一直係女多男少
少女玩唔代表啲咩
我只係覺得admin呢個改動好on9
女既就可以揀二次?

回返第一個post
女多男少代表d咩?
現實都仲係女仔吃香d
樣普通已經大把人追

吃香啲
下話

你咁計都ON99

吓,你又唔識maths
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞