緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
Btw 可以花生到咁多頁 Stat都出埋
講到尾 識到女果堆就繼續rd rd 識到女 睇幾時識到個中ge 出pool
識唔到果堆咪嘈完叫春完一輪,死死氣玩下rd or 走住屌離場

大佬 追下post好唔好?

sorry 真係懶追,搭車先
冇人回頭
改定cv等下次
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

選擇了您的對象 (回頭選擇需等待對方接受才能開啟聊天室,並會顯示名字)

個選擇灰左 姐係點?
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

選擇了您的對象 (回頭選擇需等待對方接受才能開啟聊天室,並會顯示名字)

個選擇灰左 姐係點?

即係久地配中左 𡌅可以等下round
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

屌 睇左望左望回頭絲打
有個係 空姐 有親人公司 又做過內衣model
假到痴撚線
追左陣post
我只可以話: 回頭比人揀你可以推到拎男人尊嚴ge層次黎講,世界已經阻止唔到你

如果回頭女唔洗揀一個黎accept,就好似以前咁女ge手執一大堆巴打contact,一樣有人嘈

另外。。緣份明顯只係個綽頭黎架姐,由舊到新計計劃,一直都係: cv吸引度高低配對 遊戲

呢個遊戲新舊都好,一直都係女方主導,接近無得解決的。當然有料ge巴打一樣可以成堆女任你揀,rd rd唔愁無contact 唔洗擔心做鴨,仲可以當自己揀女女
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

下個月再玩過先
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

等二十號再戰
奉勸各位巴打唔洗咁認真

第一次玩死磨爛磨都係0 match
今次睇完頭果二,三十個就是但簡好
都係0 match但2個回頭

隨緣玩啦 唔好比壓力自己
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

等二十號再戰

20號咁快又一Round?真唔真啊
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

等二十號再戰

個網咁寫 但未見樓主巴咁講
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

等二十號再戰

再戰明天
點我excel有我資料但係個網到就搵唔到我資料既
配中個無咩心傾既絲打, 真係寧願配唔中

Email me check
配對果10個冇個中

但係有兩個絲打簡左我

個選擇灰左 姐係點?

叫你下回請早

等二十號再戰

Yes
晏啲會有公告

Email me check

Sent
成功配對少左
配中個無咩心傾既絲打, 真係寧願配唔中

點無心法
追左陣post
我只可以話: 回頭比人揀你可以推到拎男人尊嚴ge層次黎講,世界已經阻止唔到你

如果回頭女唔洗揀一個黎accept,就好似以前咁女ge手執一大堆巴打contact,一樣有人嘈

另外。。緣份明顯只係個綽頭黎架姐,由舊到新計計劃,一直都係: cv吸引度高低配對 遊戲

呢個遊戲新舊都好,一直都係女方主導,接近無得解決的。當然有料ge巴打一樣可以成堆女任你揀,rd rd唔愁無contact 唔洗擔心做鴨,仲可以當自己揀女女

Btw一回一contact真係冇咩好處 整個上限咪算
係你既就係你
好小小既佢配對限識一個又點 計劃外都一堆人揀
唔太會影響到hea唔hea回

純粹覺得舊時人性化d 反正點都有人屌
痴線
成條87仔咁配唔中係到發成晚癲,
就咁睇都睇唔出會係d幾隨緣既人,chur到仆街,好彩沒match中出來害人
第六回開放時間將定於六月二十日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞