緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
如果好似之前咁配唔中嘅絲打一次過拎幾個contact
到時又有巴打比人hea又會上黎屌鬼:
無心就唔好揀人啦

有d就算配左,都可以唔上水
唔出聲
答我啦 admin
我知你有mon post
你今次點解釋呀

唔好咁動氣,其實我覺得巴打可以提議下新既配對方法
睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

佢地自己參加左唔mon post怪自己啦
有咩好反對
呢啲不嬲都係要講時機架啦
時機過左就咩都無 有咩問題?
我上次都唔夠人快揀 係自己問題唔夠人快 有咩好怨

你今次搞到啲仔同鴨有咩分別
係原則問題 明未?

唔係每個人都得閒下下準時mon post
樓主好多時都係比一段時間大家去準備
你可以話唔公平
我都可以話咁對返夜班既人公平d

即係緣份係唔使自己取咁話?
依家個問題係男人會俾人撚兩次
係尊嚴同原則問題
緣份呢啲野一次機會捉唔住就捉唔住架啦
仲可以俾人reset揀多次
你答我呢啲仲叫咩緣份?

好簡單,咁撚有原則咪唔好玩lo,何必自取其辱

我係今次玩完個fd同我講改左規則我先知
我下次都唔會再玩
簡直on9
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
只係我朋友講番俾我知個規則轉左
我覺得好on9要屌醒你

圖都冇張你話有10個楝你都得嫁啦,請繼續吹

無人迫你信 我都唔會放圖
呢個係男人尊嚴問題
你覺得自己接受到咪繼續

繼續吹,吹大d
如果好似之前咁配唔中嘅絲打一次過拎幾個contact
到時又有巴打比人hea又會上黎屌鬼:
無心就唔好揀人啦

有d就算配左,都可以唔上水
唔出聲

回頭要等一日有D耐, 之前就係咁差D miss左
我個對象叫 請不要放棄希望..

笑撚左出聲…
香港人係咪好信緣份lol
其實呢個咪又係online dating
個個都用緣份來解釋揀中/唔中好無謂

係街走埋來pick up你個d 算唔算緣份?
到真係有機會俾你face to face 溝通識人個陣
有幾多人係真係受?

香港人究竟諗咩?
成日用"緣份"來局限自己真係好無謂

睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

我下次都唔會再玩
簡直on9

你的朋友就是你
本身2.5:1個ratio已經大,計埋假ac就4:1左右,女可以揀兩次=8:1, 屌你老尾,八個小矮人?

你咁計都ON99

吓,你又唔識maths

關識唔識數學咩事?
你無啦啦彈個假AC既RATIO出黎 說服唔到人
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
我覺得好on9要屌醒你

呢個係男人尊嚴問題
你覺得自己接受到咪繼續

繼續吹,吹大d

港豬咪呢種
唔係吹唔吹問題
我係咩結果關你撚事咩
依家係成個計劃變撚左質
明未?

有幾多人係真係受?

香港人究竟諗咩?

我咪叫admin改名囉
有問題?

都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

我下次都唔會再玩
簡直on9

你的朋友就是你

妖你,你有咩理據咪講囉

都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

我下次都唔會再玩
簡直on9

你的朋友就是你

哦 繼續啦
其實都冇得好怨,只可以話自己份CV寫得唔好吸引唔到D絲打留意,與其係度怨不如返去學下點寫靚份CV仲好啦....可能下次俾人揀中果會係你...個活動一日仲搞緊就應該仲有機會既我諗。
其實跟番googlemap巴打個玩法係最好 唔洗改黎改去

有幾多人係真係受?

香港人究竟諗咩?

其實呢個game都主要係睇cv
對方覺得唔岩咪唔揀囉
回頭揀嘅時候邊個吸引啲咪揀邊個囉

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

我下次都唔會再玩
簡直on9

你的朋友就是你

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
我覺得好on9要屌醒你

呢個係男人尊嚴問題
你覺得自己接受到咪繼續

繼續吹,吹大d

港豬咪呢種
唔係吹唔吹問題
我係咩結果關你撚事咩
依家係成個計劃變撚左質
明未?

Match唔中就賴地硬話人港豬
本身2.5:1個ratio已經大,計埋假ac就4:1左右,女可以揀兩次=8:1, 屌你老尾,八個小矮人?

你咁計都ON99

吓,你又唔識maths

關識唔識數學咩事?
你無啦啦彈個假AC既RATIO出黎 說服唔到人

吓,4:1已經係保守,之前dq左已經3.5:1,仲有好多hea幾句冇俾人dp不在話下,我冇話5:1已經叫俾面
冇時間直情冇揀過人, 配唔到cu fresh grad既你
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

開緊工邊得閒mon post
唔係話唔使自己爭取
但唔同情況下總有唔同人有利d
原本2.5:1呢個比例本身對女仔已經有利
佢地既選擇肯定多過男仔
參加得就有覺悟總有d唔係對自己有利既條件
始終呢個係一個免費既自願參與計劃
人地整一大壇野出黎比你咁屌法我會覺得有d悽涼
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
我覺得好on9要屌醒你

呢個係男人尊嚴問題
你覺得自己接受到咪繼續

繼續吹,吹大d

港豬咪呢種
唔係吹唔吹問題
我係咩結果關你撚事咩
依家係成個計劃變撚左質
明未?

Match唔中就賴地硬話人港豬

你個名好match你
其實都冇得好怨,只可以話自己份CV寫得唔好吸引唔到D絲打留意,與其係度怨不如返去學下點寫靚份CV仲好啦....可能下次俾人揀中果會係你...個活動一日仲搞緊就應該仲有機會既我諗。

不如調返轉諗 如果你CV寫得太好 米8UP30CM長 個PROFILE好撚靚
仲洗乜上黎報呢個計劃? 唔通真係圈子細咁簡單?

有幾多人係真係受?

香港人究竟諗咩?

我咪叫admin改名囉
有問題?

改咩名你先滿意呀

不如調返轉諗 如果你CV寫得太好 米8UP30CM長 個PROFILE好撚靚
仲洗乜上黎報呢個計劃? 唔通真係圈子細咁簡單?

最後變左鬥CV靚
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

都可以接受

有咩好反對

係原則問題 明未?

你可以話唔公平

係尊嚴同原則問題
你答我呢啲仲叫咩緣份?

開緊工邊得閒mon post
唔係話唔使自己爭取
但唔同情況下總有唔同人有利d
原本2.5:1呢個比例本身對女仔已經有利
佢地既選擇肯定多過男仔
參加得就有覺悟總有d唔係對自己有利既條件
始終呢個係一個免費既自願參與計劃
人地整一大壇野出黎比你咁屌法我會覺得有d悽涼

老實講 樓主大不了可以唔搞
但佢寫得個網出黎 就預左有聲音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞