緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
屌,好撚嬲
今次第5回,終於報到名
之前冇一次報到

點知我profile剔咗200kg
excel同webpage都冇show到我出嚟
而家改返都冇撚用
真係sad撚咗

更正
Webpage點set都冇出
excel就有
好似得返咁少人玩既 以前googlemap巴果個 玩既人係double
我覺得成個月先搞一次唔係好夠 邊有人每日捕住有冇得玩 容乜易miss左
好似得返咁少人玩既 以前googlemap巴果個 玩既人係double
我覺得成個月先搞一次唔係好夠 邊有人每日捕住有冇得玩 容乜易miss左

好似係因為it狗月頭唔得閒

參加既女仔人數都好少,我都有衝動叫返之舊計劃識果啲絲出黎參加

(p.s. 巴打個名有聲...勇者王
原來大家都打咁多野, 仲要咁detail

睇黎我可能收皮

見住咁多女都要求170我又收得皮

不過都係玩下姐, 又幾好玩幾得意

你個名
唔知點解, 我除左2,3,8 可以揀到人之外, 其他都揀唔到, 已send email, 希望可以跟進

參加既女仔人數都好少,我都有衝動叫返之舊計劃識果啲絲出黎參加

(p.s. 巴打個名有聲...勇者王

呢回完結後會加密開放時間
歡迎邀請絲打朋友參加
屌,好撚嬲
今次第5回,終於報到名
之前冇一次報到

點知我profile剔咗200kg
excel同webpage都冇show到我出嚟
而家改返都冇撚用
真係sad撚咗

更正
Webpage點set都冇出
excel就有

體重上限為110
想問下高登仔最想女友做既職業即係咩

真係唔知
斷估唔係護士同老師

咩職業唔知,但最想係扮豬食老虎性格
Down返男cv睇先發現d隔行冇晒 睇死人
預左0票,求其寫profile
利申有女

最後 祝有另一半又要玩又唔講明只係識朋友既仆街
全部都比689同佢d快樂小伙伴們雞姦

on9 交個友關你撚事

屌你老母有女仲玩仲聲大夾惡
死賤種

邊個揀中咪邊個唔好彩

如果你係有女又係到搵食的話就祝你條女比人地口爆中出都唔關你條撚事
咁多人運動型嘅 仲要動靜皆宜
想識純文靜眼鏡娘 幾有難度
鬼唔知你唔靚女咩
個個都話唔靚女 再唔係就普通樣

睇黎我可能收皮

你個名

樣已經盡晒力執

我可以做既野都做晒

第日上天堂有資格屌柒上帝

空姐?
口裹說不 身體卻

我唔知

不覺應該唔係空姐

我估係老師

空姐?
口裹說不 身體卻

我唔知

不覺應該唔係空姐

我估係老師

我覺得似護士多啲

睇黎我可能收皮

你個名

樣已經盡晒力執

我可以做既野都做晒

死果日叫埋我,多個人多把口,我幫你助威

睇黎我可能收皮

你個名

樣已經盡晒力執

我可以做既野都做晒

死果日叫埋我,多個人多把口,我幫你助威

如果我答你就快你咪仆街

放心, 大家同命運作戰到最後一刻啦
留名 第一次報名

真係唔知
斷估唔係護士同老師

空姐囉 講到咁白

空姐?
口裹說不 身體卻

我唔知

不覺應該唔係空姐

我估係老師

我覺得似護士多啲

喂 阿哥,一年千幾個nurse畢業啊知唔知
個 空姐係咩玩法。。。。

邊位巴打扮女仔咁好文筆認左佢喇

想睇

好顛 如果係真,500個男參加者 可以有499個都擺佢第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞