緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
2.5 :1 已經夠難match
仲可俾女揀兩次
簡直on9
識計下數都知actual男女比大過5:1
你不如直接淨係叫女揀男好過啦
互揀做乜鳩姐
揀兩次

我都覺比例上有d不公平

好似上次咁鬥快揀
揀完只係confirm accept or not
呢啲先叫緣份
時間唔係緣份呀家陣 on9

鬥快呢個都好膠下
係到搶咁,何苦

鬥快搶 搶唔到都叫有緣無份丫小姐
家陣有好多巴打玩左好多次
可能只得1-2位絲打揀佢
有得回頭已經偷笑喇

家陣回頭仲要俾人撚多次
咩玩法呀
明明互相選擇左, 我放對方做第一選擇但依然無 Chat Room ..
呢個情況因為女方放左另一個人前過我 ?
同埋係女方次序為優先 ?

例如 我放女方 1, 女方放我 5
另一個人放女方 7, 女方放個個人 4

呢個情況, 會另一個人同女方 Match 到 rather than 我 ?

呢個情況係咪,姐係對方放你係高d?
配中左,之後低名次配中都無用

求解答
因為我放個女仔第一位而個女仔都選擇左我
但都唔算配對成功

姐係可能個女仔同另一個男仔配中左。
佢配中左佢既first choice而所以你唔中?
答我啦 admin
我知你有mon post
你今次點解釋呀
答我啦 admin
你今次點解釋呀

唔好咁動氣,其實我覺得巴打可以提議下新既配對方法
睇下admin接唔接納
答我啦 admin
你今次點解釋呀

我係有Mon 但唔係每秒都mon住

鬥快之前都試過 反對聲音仲多
另外今次計劃主要希望兩方互揀配對為目標
可以當做回頭揀人只係bonus
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

你地做絲打既比例上係一定好大機會俾人揀
依家好多巴打玩左唔只一兩次
呢個ratio有人揀已經係偷笑
鬥快咪鬥快囉
依家搞到啲仔好似鴨咁放晒係menu度
啲女揀唔岩仔仲可以係本menu度慢慢揀
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀
好多無人揀既係到屌鬼
好醜怪

好似黎黎去去都係得一個

我有7位揀呀得未

我只係覺得admin好撚on9
係咪唔屌得?
答我啦 admin
你今次點解釋呀

其實樓主原意都係好既
答我啦 admin
你今次點解釋呀

其實樓主原意都係好既

689原意夠好啦
你改名叫揀仔計劃啦
你改名叫揀仔計劃啦

全球最大免費鴨平台
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

只要係平衡到兩方每contact數目 (ie 女方Contact唔會暴走)
都可以接受

佢地自己參加左唔mon post怪自己啦
有咩好反對
呢啲不嬲都係要講時機架啦
時機過左就咩都無 有咩問題?
我上次都唔夠人快揀 係自己問題唔夠人快 有咩好怨

你今次搞到啲仔同鴨有咩分別
係原則問題 明未?

有無巴打一齊撚狗公

OKOK

型到我出哂水

我仲TG左佢 等緊佢應我

已經轉左id

嘩屌 認得邊個巴打

巴打我add左你啦
做咩唔回我啊
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理
反而如果控制男女比例相近d會唔會好事

有無巴打一齊撚狗公

OKOK

型到我出哂水

我仲TG左佢 等緊佢應我

已經轉左id

嘩屌 認得邊個巴打

巴打我add左你啦
做咩唔回我啊

佢都未應我 好怕羞
有兩個人選擇左我
其中一個我都有揀左佢
但回頭個度點解選擇禁唔到, 因為佢比人match左?
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

會無人玩
明明互相選擇左, 我放對方做第一選擇但依然無 Chat Room ..
呢個情況因為女方放左另一個人前過我 ?
同埋係女方次序為優先 ?

例如 我放女方 1, 女方放我 5
另一個人放女方 7, 女方放個個人 4

呢個情況, 會另一個人同女方 Match 到 rather than 我 ?

呢個情況係咪,姐係對方放你係高d?
配中左,之後低名次配中都無用

求解答
因為我放個女仔第一位而個女仔都選擇左我
但都唔算配對成功

姐係可能個女仔同另一個男仔配中左。
佢配中左佢既first choice而所以你唔中?

冇錯 應該係女方擺左另一個上更高位置而已經配對中左
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

到時又會有一班人話join唔到
順手回應樓上某柒頭
我直接配對成功
只係我朋友講番俾我知個規則轉左
我覺得好on9要屌醒你
答我啦 admin
你今次點解釋呀

睇下admin接唔接納

鬥快咪鬥快囉
仲要係食硬
你答我呢啲叫咩緣份呀

其實你都講得有道理

一間班ON9仔又話參加唔到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞