緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike

因為即使女多男少
現實都係男追女
普通樣女仔既市場大過普通仔既市場
你係女 你普通樣已經有人追
你係仔 普通樣 又要識乜識物 又大隻又sporty又陽光又風趣幽默又要170up
男仔同女仔既要求同標準又唔同
齋睇邊個多d意義唔大

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據

賓妹係香港人 你返小學啦

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹
係計晒在港居住既女性 唔限國藉

拎數據出黎啊

屌統計處數據有講明計埋外傭架

香港係男多女少(除去賓賓之後),次次統計處都話計埋賓賓先女多男少

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160401/19553344
盛女多定盛男多

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹

拎數據出黎啊

香港係男多女少(除去賓賓之後),次次統計處都話計埋賓賓先女多男少

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160401/19553344
盛女多定盛男多

你計埋阿伯阿婆我冇野講

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

一個人開兩個AC扮有人支持
你又有咩證據證明我係五毛先,冇道理就耍嘴炮
如果你係咁撚把炮下Round 唔玩嘅,人地用咩方式關你撚事咩,睇死你下Round又咪繼續玩

又有小學雞入黎為反而反

我講五毛手段 佢就自認五毛
中文都未撚識睇

你Logic係咪有問題?你冇證據點證明到我係,法庭告人都要有證據先入到罪啦

話你五毛手段 即係你 = 五毛?
要證據?
我話你智障添呀

屌,同d logic有問題嘅人講道理都晒鳩氣,咁你慢慢吠啦下,廢事同你嘈落去,一早知咩玩法啦,又要玩又要吠不公,要人改制度就你,自己反醒下啦
Match唔中就呔,包你生埋仔好唔好

溫水熟蛙第一批死咪你呢種囉

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題
我match到我都唔撚開chatroom呀

作為男人, 樽鹽咁大樽, 只有嚇死女啦
要搞個咁既系統, 花時間又花精力, 仲要免費, 你仲想點?
規則一早已經寫左啦, 唔滿意可以唔玩的, 可以少個人爭
利申: 做開潛水員, 但今次覺得樓主好慘

問題係以前唔係咁玩法
我今次無睇
玩完之知改左
我如果有spot到改左rule我一定唔會玩
睇住d 人個個屌來屌去冇乜建設性淨係得攻擊性嘅comment 真係好慘
香港d 文化我真係睇唔透
我都係上返reddit 開開心心算
個邊d 人起碼個個都好friendly

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹

拎數據出黎啊

同埋呢個計劃淨係for連登
連登巴打定絲打多呀?

淨係for連登你都up得出?

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹

拎數據出黎啊

同埋呢個計劃淨係for連登
連登巴打定絲打多呀?

淨係for連登你都up得出?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170227/mobile/bkn-20170227154808840-0227_00822_001.html

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

如果你係咁撚把炮下Round 唔玩嘅,人地用咩方式關你撚事咩,睇死你下Round又咪繼續玩

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

你Logic係咪有問題?你冇證據點證明到我係,法庭告人都要有證據先入到罪啦

要證據?
我話你智障添呀

屌,同d logic有問題嘅人講道理都晒鳩氣,咁你慢慢吠啦下,廢事同你嘈落去,一早知咩玩法啦,又要玩又要吠不公,要人改制度就你,自己反醒下啦

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題

問題係以前唔係咁玩法
我今次無睇
玩完之知改左

遲下admin覺得個system仲未完善
回頭揀再撚一次唔夠
黎多幾個round先match到
都仲有班厹港豬接受啦
話咩接受唔到就咪玩啦
女多男少情況惡化,撇除外籍家庭傭工,女性人口近364萬人,男性有337萬人,男女比例至2016年擴闊至每千名女士對925名男士。
女多男少情況惡化,撇除外籍家庭傭工,女性人口近364萬人,男性有337萬人,男女比例至2016年擴闊至每千名女士對925名男士。

駁我啊

駁我啊

吹埋外國女人啊笨

妖你,你有咩理據咪講囉

算鳩數啦
五毛手段
唔使同呢啲人認真

又有小學雞入黎為反而反

中文都未撚識睇

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題

問題係以前唔係咁玩法
我今次無睇
玩完之知改左

遲下admin覺得個system仲未完善
回頭揀再撚一次唔夠
黎多幾個round先match到
都仲有班厹港豬接受啦
話咩接受唔到就咪玩啦

之後再改到踢埋分組賽
要夠票數揀先可以出線揀女
係咪要發展到咁撚樣你班港豬先識醒
好搞笑

其實香港唔係女多男少
訓醒未
計埋賓妹架個數據

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹

拎數據出黎啊

盛女多定盛男多

你計埋阿伯阿婆我冇野講

我QUOTE2016中期人口數據啦
15-34歲
男有646887
女有879140

駁我啊

吹埋外國女人啊笨

收曬皮

原來你係弱智既
個數據的確係計埋賓妹

拎數據出黎啊

盛女多定盛男多

你計埋阿伯阿婆我冇野講

我QUOTE2016中期人口數據啦
15-34歲
男有646887
女有879140

佢地話有賓賓 唔睇數據學人嘈?

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題

~閲~

點呀 駁唔到無野講呀?
我依家理性討論緊呀柒頭
有咩理據呀
你係咪男人黎架?
我當你唔係架喇

小學雞,人地唔同係嘈唔代表係啱或者有道理嘅,只係講多都晒氣,真係夏蟲不可語冰,覆埋你今次就算,唔想呢到變罵戰Post,你要嘴炮上蠃嘅咪豪比你lo,我廢事浪費樓主一番心血

睇報紙9up不如睇政府統計數據

單位係千人

駁我啊

吹埋外國女人啊笨

收曬皮

班友理據就係人地match唔到就鳩吠
自己match到就無問題

連最基本既核心價值都睇唔到
有咩資格做男人呀?

做男人做到成隻狗要條女黎把撚咩

2013年麻煩你收下皮先
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170227/mobile/bkn-20170227154808840-0227_00822_001.html

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題

~閲~

點呀 駁唔到無野講呀?
我依家理性討論緊呀柒頭
有咩理據呀
你係咪男人黎架?
我當你唔係架喇

小學雞,人地唔同係嘈唔代表係啱或者有道理嘅,只係講多都晒氣,真係夏蟲不可語冰,覆埋你今次就算,唔想呢到變罵戰Post,你要嘴炮上蠃嘅咪豪比你lo,我廢事浪費樓主一番心血

唔係嘛
你諗左咁耐淨係答左我呢d垃圾
我認真討論緊你俾d誠意好無?

睇你user id
膠都廢撚事派

要證據?
我話你智障添呀

講返個主題得唔得

我一直講緊個主題
係條五毛一直講其他
又咩match唔到就吠
on79
呢家係男人既尊嚴問題

~閲~

點呀 駁唔到無野講呀?
我依家理性討論緊呀柒頭
有咩理據呀
你係咪男人黎架?
我當你唔係架喇

唔係嘛
你諗左咁耐淨係答左我呢d垃圾
我認真討論緊你俾d誠意好無?

睇你user id
膠都廢撚事派

你覺得自己咁撚把炮不如你俾d意見admin啦
講撚到自己幾咁把炮咁
但句句都無point個度弊呢

我就係到睇既

單位係千人

http://www.bycensus2016.gov.hk/tc/bc-mt.html
我假設呢度既人有興趣既都係13-34歲之間既男女
的確係呢個RANGE女係多過男
但我重申
比較數字意義唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞