緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
樓主今rd有冇數據睇?
之前幾rd已經有人講過 啲女一早比樓主食曬啦 又isp mail 一早加曬fb 全部match曬樓主了 你班傻撚仔仲係到玩 match中都比人改走左啦

請唔好當女user係白痴

同埋閣下都係

數據呢樓主?
同埋有冇考慮過改一改個配對方法?
之前幾rd已經有人講過 啲女一早比樓主食曬啦 又isp mail 一早加曬fb 全部match曬樓主了 你班傻撚仔仲係到玩 match中都比人改走左啦

同埋閣下都係
我個對象叫 請不要放棄希望..

姐係仲有希望/_\

表情撚走啦 屌你老母

小學雞

同埋閣下都係

admin想問有冇得睇我選擇既人,佢地有冇俾人選擇既結果咖?
樓主今rd有冇數據睇?

數據需要聽晚先有
因為個file係公司電腦度唔記得send番比自己

同埋閣下都係

admin想問有冇得睇我選擇既人,佢地有冇俾人選擇既結果咖?

好開心啊,有兩個絲打簡左我,好感動啊

同埋閣下都係

數據呢樓主?
同埋有冇考慮過改一改個配對方法?

稍後會有特別公告
有配中左,但已經簡唔到 好想識番你啊
暗號:緣起/jason chen
tg:now1123

百幾二百個女仔比樓主一條友食哂 係真就當我地唔好彩 遇著個食神
#on9無極限 #條痴線毒撚又出黎吠

有無巴打一齊撚狗公

OKOK
呢廿四小時好難過
不過第一次玩打得太少字,預左冇票

我專選打字少D人

揀我

呢廿四小時好難過
不過第一次玩打得太少字,預左冇票

我專選打字少D人

揀我

我都係揀啲少字就算

我打好少 睇埋其他女打 覺得自己好鳩

我無打野

有無巴打一齊撚狗公

OKOK

型到我出哂水

我仲TG左佢 等緊佢應我

唔好意思一問,點解有號碼係上面話回選左我,但我係下面完全見唔到對方嘅號碼?

thx
我絕望了

唔好意思一問,點解有號碼係上面話回選左我,但我係下面完全見唔到對方嘅號碼?

thx

因為佢地本身冇簡你 自然唔會係下面啦
如果係下面既話你又有簡 你就已經配中左啦
回頭選擇係咪快鬥?
第一次參加所以唔識
原來上round 有2個叫左我完全無睇 希望絲打望下chatroom la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞