緣份相遇計劃 Triangel [8] – 第五回 5月30日開放

854 回覆
6 Like 19 Dislike
呢個計劃根本當男user係狗
我講2句比大家聽

應該睇頭10位 有冇match 中
中左》開聊天

唔中回頭》等人accept

應該係咁

食屎啦
之前回頭都過只可以一配一
俾人揀左先就等下round
今次啲人仲可以係眾多回頭入面再揀一個
你叫啲仔情何以堪
知唔知2.5:1 有巴打俾女揀到已經好彩
屌依家仲可以回頭俾女揀多次
破撚壞晒呢個計劃既精粹
食屎啦
Q: 點解回頭揀左人,但冇開到房?
A: 男方回頭選擇需等女方"接受"後才開房,女方只可以係回頭選擇佢既人當中接受其中一個;
。女方回頭選擇則可以直接開房。

Q: 點解有人回頭揀左自己,但冇得接受?
A: 接受回頭需在結果公佈後一日先可以開始接受。

即係如果有人揀左我 我而家揀返佢 之後就等聽晚9點公佈結果?

聽晚9點係女方可以開始接受回頭選擇番佢既人
原來上round 有2個叫左我完全無睇 希望絲打望下chatroom la

姐係你唔記得左?

根本on9..本身中左2個 拎左whatsapp咪無現上
到左今日先再開見到有多個無啦啦hi我 日期係5月3 屌dup春

下?姐係配中左之後,對方都仲可以回頭簡番你? 出現你聊天室咁樣?

唔可以
我講2句比大家聽

中左》開聊天

應該係咁

都係等聽晚就知

絲打match中左乜水
食屎啦 今次制度仔既要俾人撚兩次
做女既俾人回頭選唔只一個位
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得

睇男女參加反應就知道不公平一直存在
A: 男方回頭選擇需等女方"接受"後才開房,女方只可以係回頭選擇佢既人當中接受其中一個;

即係如果有人揀左我 我而家揀返佢 之後就等聽晚9點公佈結果?

唔該晒
食屎啦 今次制度仔既要俾人撚兩次
做女既俾人回頭選唔只一個位
啲女又可以揀多次
公平咩?

你咁玩法注定計劃失敗都得

睇男女參加反應就知道不公平一直存在

你搞清楚香港一直係女多男少
少女玩唔代表啲咩
我只係覺得admin呢個改動好on9
女既就可以揀二次?
我講2句比大家聽

中左》開聊天

應該係咁

都係等聽晚就知

絲打match中左乜水

配唔中啊,志在參與

女方回左頭,都要等聽日先傾到計?
垃撚圾執左佢啦
2.5 :1 已經夠難match
仲可俾女揀兩次
簡直on9
識計下數都知actual男女比大過5:1
你不如直接淨係叫女揀男好過啦
互揀做乜鳩姐
揀兩次

女方回左頭,都要等聽日先傾到計?

好似係
等多晚應該ok
明明互相選擇左, 我放對方做第一選擇但依然無 Chat Room ..
呢個情況因為女方放左另一個人前過我 ?
同埋係女方次序為優先 ?

例如 我放女方 1, 女方放我 5
另一個人放女方 7, 女方放個個人 4

呢個情況, 會另一個人同女方 Match 到 rather than 我 ?
仲可俾女揀兩次
簡直on9
互揀做乜鳩姐
揀兩次

我都覺比例上有d不公平
我只可以請你今次改動係完完全全違背呢個計劃既真諦
揀兩次仲緣乜撚野份呀:
橙 懷疑168短撚直接比人filter左
好多無人揀既係到屌鬼
好醜怪
揀兩次仲緣乜撚野份呀:

屌佢老母,男人好似做鴨咁俾人揀
仲可俾女揀兩次
簡直on9
互揀做乜鳩姐
揀兩次

我都覺比例上有d不公平

好似上次咁鬥快揀
揀完只係confirm accept or not
呢啲先叫緣份
時間唔係緣份呀家陣 on9
明明互相選擇左, 我放對方做第一選擇但依然無 Chat Room ..

呢個情況, 會另一個人同女方 Match 到 rather than 我 ?

呢個情況係咪,姐係對方放你係高d?
配中左,之後低名次配中都無用
揀兩次仲緣乜撚野份呀:

好貼切
仲可俾女揀兩次
簡直on9
互揀做乜鳩姐
揀兩次

我都覺比例上有d不公平

好似上次咁鬥快揀
揀完只係confirm accept or not
呢啲先叫緣份
時間唔係緣份呀家陣 on9

鬥快呢個都好膠下
係到搶咁,何苦
揀兩次仲緣乜撚野份呀:

Exact7ly 見到未呀admin
點解有J既就要俾人兩次呀
鬥快揀咪鬥快揀
時間唔係緣份?
你改名叫揀仔計劃好撚過啦

呢個情況係咪,姐係對方放你係高d?
配中左,之後低名次配中都無用

求解答
因為我放個女仔第一位而個女仔都選擇左我
但都唔算配對成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞